Kedves Anyukák! Hogy végzitek el a reggeli teendőiteket 1 évesetek mellett?
Figyelt kérdés
Takarítás, összepakolás, reggeli,... napi rutin dolgokra gondolok. Én elég nehezen, nem akar a picim elmaradni nélkülem.2015. febr. 5. 11:58
1/5 anonim válasza:
én babám amióta tápszeres(4.hó), van türelme kivárni, míg kikászálódok az ágyból, kávézok, felteszem tápszerhez a vizet..ilyenkor nem takarítok, azt vagy napközben míg alszik, vagy miután lefeküdt éjszakai alváshoz.
általában hamarabb ébred mint én, "szól" míg fel nem kelek, kiveszem, még odateszem magam mellé, ő játszik (pénztárcám, arckrémek, 100-as zsebi, mobil, stb)én még nyújtozkodok, ébredezgetek, félálomban vagyok, vagy puszilgatom és "lebzselek" még. magamhoz térve visszateszem a kiságyba és hajrá.
2/5 anonim válasza:
Felkelt,kihoztam,letettem és játszott amivel akart.Mászott utánam még a wc-re is,konyhába és ennyi,ettől függetlenül mindent meg tudtam csinálni tőle.Én pl kifejezetten ébrenléte alatt csináltam,ha ő aludt,én is pihentem (gépeztem,beszélgettem barátnőmmel,ezzel azzal).
3/5 anonim válasza:
Úgy csináltam, mint a második. Már jóval nagyobb, 2,5 éves, ha itthon van (csanás már) ugyanúgy mindent megcsinálok mellette illetve vele.
4/5 anonim válasza:
Nálunk elég nehezek a reggelek. Estére rendeződik csak a dolog :-), felkelkünk, a kislányom már hozza is a mesekönyvet, hogy olvassunk én meg még ki se látok a fejemből :-), kicsit mesélünk, vagy párom mesél, gyorsan lefőzöm a kávét, megmelegítem a teát, hogy párom indulás előtt még megigya, aztán pelusozunk, gyorsan megcsinálom a reggelijét (közbe ott sertepertél körülöttem), megreggelizik, és ha jó kedve van eljátszik magában, míg én reggelizek, de ez ritka, ilyenkor jön gyarló módon a mese, amit elnéz, míg eszek, aztán játszunk, közbe a lakás romokban természetesen...Megágyazni azért szinte mindig sikerül, közbe "beszélgetünk", ha nagyon nyűgös, akkor délelőtt játszóra megyünk, ha nem, akkor főzök neki. Dél körül alszik,közbe én befizetem a számlákat, ha van valami munkám megcsinálom, de házimunkát nem tudok ilyenkor, mert felébredne. Ebéd után vagy kimegyünk, vagy bent játszunk, éneklek neki, bújócskázunk, labdázunk. Mikor hazajön a párom összepakolom a konyhai romhalmazt, felporszívózok, ha kell felmosok. Egyedül a mosást, ruhapakolást csináljuk a lányommal együtt, azt szereti. Egyébként sokmindent részletekben csinálok, ha épp elvan magában gyorsan csinálok valamit.
5/5 anonim válasza:
Reggel mikor apa elmegy és még alszik akkor főzök és rendet rakok mosok, mikor délután alszik akkor takarítok.
este miután elaludt már csak max még egyszer mosogatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!