16 hós lányomnak most szeretnék fülbevaló betetetni, belövetni. Van ennek valami hátránya, hogy ennyi idősen kapná?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 10:17
1/5 anonim válasza:
szia, az én lányomnak sincsen, ő majd akkor kap, ha kér.
szerintem hátránya nincsen, de én még várnék vele, 2-3 éves koráig.
külföldön sok helyen 2 éves kor után lövetik, én azt mindenképp megvárom.
2/5 anonim válasza:
Mi pont tegnap lövettük be neki, 15,5 hónapos a lányom. Szegény úgy megijedt, hogy nem kapott levegőt, keservesen sírt egy pár percig, aztán kapott puffasztott kukit (imádja) és elálltak a könnyek, és onnantól már csak a kuki létezett :). Amikor este lekentem neki alkohollal és forgattam a fülbevalót, akkor fájhatott neki, mert megint sírt, de ma reggel már nem reagált az alkoholra+forgatásra. Piszkálni eddig csak egyszer piszkálta, akkor is azért szerintem, mert mondtam, h ne :). Féltem én is nagyon, hogy kikapja, kitépi a füléből, de szerencsére eddig még minden jól alakult. Sok szerencsét!
3/5 anonim válasza:
Én már a kórházban ki lövettem, inkább ott mint mikor már nagyobb lesz.
4/5 anonim válasza:
Mi 8 hetesen rakattunk neki.Annyiból volt jobb,hogy abszolút nem sírt,csak a lefogástól ijedt meg,és már csak játszik vele,mert megszokta.Nem is akarta soha kitépni,vagy ilyesmi.Evés közben azzal játszik.
5/5 anonim válasza:
szia, szerintem semmi hátránya nem lesz, én 3 hosan lövettem ki neki és képzeld egy darabig semmi nem volt nem piszkálta, de 8 hosan kiszedte magának, visszatettem a belőtt fülcsit azt is kiszedte, vettem egy hagyományosat és azt is kiszedte. az apja észrevette hogy addig csavargatja a dugót a belőttőn hogy kijön, a karikát nem tudjuk hogy szedte ki de azóta heti 2 szer pár órát teszem be neki hogy ne nőljön be a lyuk, én is majd másfél éves korába amikor okosabb lesz beteszem állandóra. mer most 10 hós és mindent bevesz a szájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!