Ciciproblémám van. A fogak megjelenése után fájni kezdett a szoptatás, ti hogy oldottátok meg?
Amióta kibújt a foga borzasztóan szenvedek, berepedt a cicim, csíp, mar, amikor szoptatok, pedig nem harap, csak vhogy máshogy szívja, vagy dörzsöli a fogával. Kenegetem, de nagyon nem javul. Van vmi ötletetek, tapasztalatotok a helyzet megoldására? Már arra gondoltam, hogy abbahagyom a szoptatást, de nem vagyok rá képes ( a kislányomat 20 hónapig szoptattam, és semmi ilyen nem volt)!
7ésfél hónapos a kisfiam, és egy erőgép, 9,4kg, imád enni, még 4-szer cicizünk egy nap + 3-szor mást eszik, szerencsére az éjszakát szinte a kezdetektől átalussza.
Szia!
Sajnos ismerős a helyzet...
Van egy nagyon jó és egyszerű megoldás. Gyógyszertárban lehet kapni szilikon bimbóvédőt. Nem drága, de érdemes megvenni. Olyan formályú, mint a mellbimbó, rá tudod rakni és véd a harapdálások ellen! Mindenképp ajánlom!
Üdv, és javulást kívánok!
Enyém 11 hónapos, 9 hónaposan 3 hét alatt jött ki 3 foga, nemrég még 1. Volt egy pár hetes időszak, amikor fájt a szoptatás, de elmúlt. Pásrzsor próbálta harapdálni, akkor elvettem tőle, úgyhogy leszokott róla.
Ő is még 4x cicizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!