Azt mondják vagy egy gyereket érdemes vállalni, vagy hármat (ingyenes juttatások stb. ) miatt. Ez mennyire igaz?
Ha 1 gyerek van, legyen 2, mert testvér KELL!
Ha 2 gyerek van, van már testvér, minek 3.?
Azért, hogy juttatásokat kapjunk?
Nekünk bőven elég ezt a 2 gyereket eltartani.
Nem beszélve arról, hogy mennyire le vagyunk strapálva 2 kicsi mellett.
Mi nem tervezünk 3.-at juttatások ide vagy oda.
Ha az anyagi dologot nézzük, igen a 3 gyerekes családpk bőven el vannak eresztve. De kérdezem én, milyen szülő az, aki a péz miatt, bevállal egy 3. gyereket. Igen, sajnos ott tartunk, hogy 1 gyerek étkezése többe kerül, mint háromé. a drága kormányunknak, legyen bármelyik hatalmon, 2 gyerek, az nem család. Míg egy kétyerekes család, kínlódik, hogy miből, hogyan, meddig????addig egy nagycsaládos, mindent ingyen kap, és még nekik sír a szájuk. egyszer én is feltettem egy hasonló kérdést, és a hozzászólók, majdnem megköveztek....kérdezem én, hogy egy 3 gyerekes anyuka mi jogon marad otthon 8 évig?? a két gyereknek nem jár meg a törődés, vagy mi????mocskos banda az egész brigád, aki ezt kitalálta. míg én kifizetem a buszon a fél életemet, egy 3 gyerekes anyuka feszáll, és szinte ingye utazgat. Hol itt az igazság????
Húúúú, már fel is húztam magam.....
Üdv.: egy két gyerekes anyuka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!