Szoptatás után ki szokott vissza a cicire?
Figyelt kérdés
Terhesség előtt cigiztem de ahogy megtudtam a babát letettem. Most 8 hos a babám és elapadt a tejem. Nagyon gáz ha újra cigizek? Persze csak pár szálat és csak a teraszon amikir a babám alszik. Séta játék közben nyilván nem.2015. febr. 2. 20:54
11/23 A kérdező kommentje:
Az a bajom, h én szeretek cigizni :( és mivel keveset szívtam anyagilag nem éreztem meg amikor letettem. Mindig azt mondtam mindenkinek hogy nem le szoktam csak abba hagytam
2015. febr. 3. 06:10
12/23 anonim válasza:
Igen ez így van, aki dohányzott rendszeresen és kialakult bizonyos "függőség" annak mindig ott lesz hogy újra rá szeretne gyújtani. És itt én soha nem a nikotin függőségről beszélek, mert szerintem a dohányzás inkább egy rossz szokás. Én igaz csak magamból indulok ki, de már 2x 1 évig nem szívtam és egyik napról a másikra tettem le és szerintem nem a nikotin ami hiányzik, mert lettek volna akkor "elvonási tünetek", de nekem csak maga a rituálé hiányzott, hogy kávé, kimegyek az udvarra, rágyújtok de ahogy letettem, kitaláltam helyette más "rituálét" és egyáltalán nem hiányzott a cigi. Most jelenleg megint dohányzok pár hónapja, de én is mindig azt mondom ha épp nem cigizek x ideig, hogy dohányzom de most éppen nem.
13/23 anonim válasza:
Persze, csak rohadtul akarathiányosok vagytok. Régen kimutatták már, hogy nem okoz a nikotin függőséget, csak k*b.szott akarat kérdése lenne az egész. Szeretnélek sajnálni titeket de nem megy. A gyerekedet viszont sajnálom, kíváncsi leszek mennyire fog károsulni a kicsi belülről, majd dob már róla egy posztot pár év múlva.:)
puszi
14/23 anonim válasza:
Ez így van, akarat kérdése és én most épp dohányozni akarok.:) ettől nem "károsodik" a gyerekem.
15/23 anonim válasza:
73%os jobb ha csenben maradtál volna... minek ugatsz bele olyanba amihez semmi közöd??!!! Puszika!!!
16/23 anonim válasza:
*Csendben.. úgy birom az ilyen beszólásokat el sem olvassa csak írogat..
17/23 anonim válasza:
Nem károsodik?:) Nem károsodik??:)
Ezért vált a Föld egy ilyen szeméttel teli mocsokká, mert szemét mocskok lakják. Remélem ha rákos leszel vagy a babucid, majd akkor is ilyen lekezelően fogsz írogatni, hogy mennyire egy senkiházi vagyok. Mindegy, legalább te is meg a szaporulatod is sokkal hamarabb megdöglesz.
puszi!!!!!!:))
18/23 A kérdező kommentje:
MI VAN ITT???? TUDOD KINEK IROGASS ILYENRKET. VALAMI PROBLÉMA VAN VELED. A többieknek Köszönöm a választ.
2015. febr. 5. 09:00
19/23 anonim válasza:
kitartás kerdező erős vagy te :) Boldog hosszú életett kívánok nektek és mindenkinek aki normális válszt adott ( magunknak is ) Szép napot :)
20/23 anonim válasza:
17-es te írtál lekezelő stílusban és kezdtél el személyeskedni nem én, az meg hogy senkiházinak gondolod magad az egy dolog, de senki semmi ilyet, vagy hasonlót nem írt rád. Te kezdtél el itt tré módon válaszolni. A kérdés az volt, hogy ki szokott vissza, ha Te nem ebbe a kategóriába tartozol minek nyitottad meg a kérdést, senki nem az "okoskodásodra" kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!