Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós kisfiammal tegnap...

8 hós kisfiammal tegnap voltunk elöször babaúszáson! Lehet hogy izomláza van? Ma olyan kis nyugodt volt és nem is nagyon volt ereje felállni!

Figyelt kérdés
Amugy egy pörgös kis baba egész nap megy!!
2010. febr. 9. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Én csak arra gondolok,hogy mikor én megyek úszni...hát rendesen kiszívja az erőmet.És nem feltétlen van izomlázam,csak kellemesen lefáraszt.Szerintem ha izomláza lenne,nyűgös lenne.Valószínű,hogy csak kifárasztotta.
2010. febr. 9. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak elfáradt. Eleinte (mi is 8 hónaposan kezdtük) minden úszás után másnap nagyon csöndes volt. Ha rendszeresen jártok, hozzá szokik a szervezete. Jó pár alkalom kell hozzá. Amúgy én is borzasztóan kifáradok a babaúszástól. Te hogy viselted, elfáradtál? Hogy tetszett nektek?

A fiamnak olyan gyönyörűek a váll izmai. Mintha konditerembe járna. (18 hónapos lesz 17-én)

2010. febr. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!