Könnyen el tudtad fogadni hogy nem akar szopizni a babád? Fejted utána a tejet vagy kapott helyette tápszert?
nekem akkor szorította így össze amikor nem volt benne elég, illetve nem jött csak lassan, csak mert mindig akkor csinálta amikor a végét járta, vagy nem volt benne és éhes volt, de félig jól lakva, szóval annyira nem is követelte tovább
a fejéssel több tejed nem lesz, csak gyakrabb szoptatással lenne
ahogy én elkezdtem pótolni, meg fejni, szépen el is apadt :(
a fejés sajnos az csak szinten tartáshoz elég (ill arra sem a legjobb )
igen én is ezzel a 0-20-as csapdával álltam szemben, hogy mindenhol így szoptassak gyakrabban, meg úgy, csakhogy "tejmentes" ciciből nemigen fog szopizni egy baba...ez csak az első időkre állja meg a helyét, amikor képesek akár 3 napig is a semmit szívni újszülötten
valamennyit segített a laktoherb tea, több tejem lett, jött vissza, csak akkor meg a babával nem voltunk egy hullámon (akkor telítődött a mellem, amikor ő már javában jól lakott cumisüvegből.)
de hátha ír valaki akinek pozitív a vége
de igen,lehet fejéssel szaporítani,csak gépi duplafejes kell hozzá,és sok sok munka éjszaka is. 30litert tettem így el. medela calmával etesd,nekem úgy szokott vissza a szopira.
Én elfogadtam, hogy nem tudom szoptatni, kezdettől nem volt elég a tejem, így hamar tápszert kapott. Nem érezném ettől rosszabbank magam.
Úgyis le leszek pontozva, de ha ennyire fáj, teher a szoptatás az senkinek sem jó, attól nem lesz több tejed, hogy kínlódsz, én is kínlódtam amúgy, bár hamar feladtam. Viszotn ha lefejed és úgy cumiból odaadod ami van még mindig jobb, persze számíts hogy nem lesz elég a tejed és jön a tápszer. A tápszerre meg ne ellenséggént tekints, hanem ha nincs más megoldás akkor a babád érdeke azt kívánja hogy úgy pótold a táplálékot.
Én úgy csináltam hogy mivel kevés tejem volt ahogy írtam már, így szopival kezdtünk és amikor kifogyott a cicimből akkor adtam a tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!