S. O. S. Ha már látom a fogat, akkor már áttörte az ínyt teljesen? Kint van a teteje, de miért nem eszik? Már 2 hete koplal!
Figyelt kérdés
Kislányomnak kijött az első foga,már két hete 4,5-5 óránként eszik 100 ml-t.Egész nap nyűgös,éjjel sem alszik,pedig már kint a fog teteje.
Használunk zsibbasztó krémet.Egyszerűen azt nem értem,miért nem eszik?Cumisüvegből csak a teát fogadja el,abból akármennyit meginna,de a tápszer nem kell neki,pedig előtte 2,5-3 óránként evett 180-at.A gyümölcsöt sem eszi,pedig már megevett abból is 190-et.
Náthás volt a fogzás elején,de az már elmúlt,már csak itt-ott tüsszent.Normális ez a fajta étvágytalanság?Vagy vigyem orvoshoz?
2010. febr. 9. 19:36
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy a torka is piros? Mivel náthás is volt, lehet az is. A doki fogja látni.amugy simán lehet ennyi koplalas a fog miatt is...
2/5 anonim válasza:
1x nekem is volt ilyen, elvittem a dokihoz aki azt mondta nincs semmi baja csak fogzik. Ehhez képest foga nem jött csak 1 hónap múlva de addigra már elmúlt az étvágytalanság. Ezzel azt akarom mondani, hogy lehet a fogzás miatt ilyen étvágytalan.
3/5 A kérdező kommentje:
Nézte az orvos a torkát is,azt mondta nem komoly,adtam neki a Panadolt,ahogy mondta.Azt nem vette észre,hogy jön a foga,pedig másnapra bújt ki.
2010. febr. 9. 19:53
4/5 anonim válasza:
2 vagyok.
Vissza fog állni szépen az étvágya, ne aggódj! Csak türelem!
5/5 A kérdező kommentje:
Húúú...próféta szóljon belőled.A poklot megjárjuk az első foggal...
2010. febr. 9. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!