Mit tud egy három honapos baba?
Figyelt kérdés
2008. aug. 21. 21:51
1/5 anonim válasza:
Megfogja a csörgőt, ami a hordozóba van feltéve, a cumisüveget, amikor eszik.
Ha fél fekvésben van állandóan ülne fel.
Ölben tartva állandóan a lábán akar állni.
Sokat szokott motyogni.
A fejét szépen felemeli hason fekve.
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.
2/5 A kérdező kommentje:
hu köszi az enyém is mindig állni akar a csörgőt csak ha oda adom akkor fogja meg nem nyúl érte.néha ugy félek mert mindig ülni meg állni akar hogy nem lessz e baja
2008. aug. 21. 22:55
3/5 anonim válasza:
Szia! Egy kis ülcsike nem árt neki, ha annyira akarja. Az én kislányom is ugyanilyen volt 3 hónaposan, most meg hogy felül(8 hónapos), már állni akar. Mindig előrébb járnak fejben, mint fizikailag, de így van rendjén.
4/5 A kérdező kommentje:
értem de ő mindig ülni akar meg állni.izomgyengeséggel született mondták ezt a dokik.gyakorolni kellett vele mert nem nagyon emelte a buksit.ugy kellett hogy fogtad a két kezéz és felhuztad,már minden ok a buksival csak most meg megszokta az ülést állást,nem lessz semmi baja?
2008. aug. 21. 23:30
5/5 anonim válasza:
Hasra fordul és néha vissza is és nézelődik hasonfekvésből a nagyvilágba perceken át. Régebben simán visszafordult, ha hasra raktam, de most valahogy nemannyira...:O)) leforog a játszószőnyegről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!