Ti megkaptátok a cumit vagy az előkét?
Felicitas, vagy melyikről van szó? (csak mert nálunk a kórházban is kaptunk ilye-olyan termékmintát, ha regisztrálsz, egy rakás biztostó, meg őssejtkutató hívogatott mindig kisbaba mellett)
én már azt sem tudom melyik mit ígért, de postán nem jött semmi. amikor rákérdeztem pl a Felicitasról, nekik ez a promóciójuk speciel meg van szűnve..
A reakcióm ugyanaz volt mint az első válaszolóé.
Én sem kaptam semmit, és el is felejtettem már.
Ez azért gáz, hogy így átvernek minket, de a címünket, az adatainkat és a Gyerekünk adatait felhasználják.
Mi volt ez pontosan? Mert én felveszem velük a kapcsolatot.
igen ők azok, akkor.
én felhívtam telefonon(mert amúgy a kiadványaikkategorizálva voltak úgy emlékszem egyszer terhesidőkre, később újszülöttel, meg talán harmadik része is van, és szerettem vona megkapni a köv. kiadványukat is. és mondták ilyen már rég nincs..
*szerintem a hiba a védőnőkben van, minek osztogatnak lejárt kiadbványokat (habár az olvasmány rettentően hasznos benne, nekem legalábbis)
hál ég kaptam egy régebben szült ismerősömtől más részeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!