Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől hízhat ilyenkor?

Mitől hízhat ilyenkor?

Figyelt kérdés

8 hónapos, kb 6 hónapos kora óta ugyanazt a mennyiséget kapja. Reggel 180ml+6 kanál tápszer, aztán napközben három 190 grammos üveges bébiétel (húsos, zöldséges, gyümölcsös), majd éjszakára 210ml+7 kanál tápszer.

Mégis egyre dundibb. Nem kövér még, eleinte inkább a vékony felé tendált, most már kellemesen dundi.

Azért nem értem, mert egyre többet mozog, kb 6 hónaposan kezdett el kúszni, nemrég mászni. Néha csak háton fekve csapkodja a lábát, de elgondolkodtam rajta, hogy a legjobb edzés az lenne nekem, ha egy napig őt utánoznám csak.

2015. jan. 31. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha kicsit dundi. Hidd el, le fogja mozogni.

A legtöbb baba azt a "rendet" követi, hogy előbb kicsit összeszedi magát, gyűjtöget, aztán hirtelen nő hosszra és kiegyenlítődik a súly-hossz arány. Vagy valamilyen más nagyobb volumenű dologra készül mozgásilag.

Semmi baja a babádnak, egyelőre tényleg az a dolga, hogy hízzon-nőjön-új dolgokat tanuljon.

2015. jan. 31. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Én babám néha dundi néha nem.Pedig jár de van hogy egy hétig dundibb.Apja is észrevette már.Azt figyeltem hogy a dundi időszak után nő hirtelen 1-2 cm-t és akkor meg kilódnak a bordái.Már jár és most is volt ilyen.Megmértem egy hónap alatt 3 cm nőtt.Ne aggódj náluk ez a normális :D
2015. jan. 31. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia. Az én kisfiam is ugyanazt eszi 6hòs korától.(reggel-este 180ml víz 6kanal tápszer,tízórai: 200grammhoz gyümölcs,ebéd:1uveg bèbiètelt, Uzsi 150ml vízből ttejpep)mégis majdnem 1kg hízott a 6-7ho között. Kedden megyünk tanacsadasra. Kíváncsi vagyok most mennyit mernek. Ti hány kg vagytok?
2015. febr. 1. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!