Segíti a gyógyulást, ha náthás babám orrába anyatejet cseppentek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 13:25
11/25 anonim válasza:
Utolsó, tehéntejet is cseppentenél bele? Ha nem, miért?
12/25 anonim válasza:
nem értem,miért lettünk lepontozva,megirtuk,hogy nekünk bejött-ill nálunk is a doki javasolta
14/25 anonim válasza:
Mit kell kiakadni a lepontozason? En most lepontoztam nehany valaszt, mert szamomra nem volt hasznos. Ennyi a pontozasom oka...
15/25 anonim válasza:
Jézusom vicc itt anyuka... a Tehéntej az más ne keverd már össze a kettőt... buta népség...
17/25 anonim válasza:
És ki mondta hogy neked szól a válasz????? A kérdezőnek írtuk nem neked... tojok rá hogy mi hasznos neked és mi nem. A fiamnak jót tett és egy elismert gyerekorovos is helyeselte szóval azért te nem próbáltad nem kell itt okoskodni...
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak, aki a kérdésemre válaszolt, ezek szerint nem egyértelmű, hogy hasznos vagy nem.
2015. febr. 1. 00:58
20/25 anonim válasza:
Es ki mondta, hogy csak a kerdezo pontozhat? Ha nem tetszik a rendszer, akkor lepj ki!
Felolem lehet az atyauristen is a gyerekorvos, akkod sem cdoppentek tejet a gyerekem orraba, mert jozan eszemmel tudom, hogy az taptalaja a baciknak.
esetleg meg tudnad mondani milyen gyogyszer van az anytejben, ami kell a gyerek orraba, ha nathas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!