Tényleg igaz, hogy ha egy újszülött rászokik a cumira, utána már nem fogadja el a cicit? Én valahogy nem tudom elhinni, de lehet, hogy tévedek.
Nem tévedsz! Szerintem ez baromság. Tapasztalatból mondom!
Lehet, hogy babafüggő is. Fiam 7 hónapos és szopizik napi 5x. 2 hónapos koráig kapott pótlást cumisüvegből minden szopizás után és mégis cicizik rendesen azóta is.
Nem igaz. Az én fiam, egynapos kora óta iszik cumisüvegből és cumizott is alvásnál. Most 6 hós múlt még mindig gyönyörűen szopizik, mellette iszik vizet cumisüvegből ha kell, a játszócumiról pedig magától leszokott 5 hónaposan, most már anélkül alszik el.
Lehet, hogy van olyan baba akinek gondot okoz a szopizás, de ez egyáltalán nem törvényszerű. Sőt a másik oldal az, hogy rengeteg olyan baba van, aki nem találkozott fél éves koráig cumisüveggel csak cicizett, aztán hetekig tartó kínszevedés velük elfogadtatni bármi mást... Pont a napokban volt ez itt kérdés.
Hat nem tudom,szerintem babafuggo.
Az en fiam 2 honapig szopott kizarolag,utana napi ketszer kikellett potolnom neki tapszerrel.De meg igy is szopott 4 honapos koraig.
Szerintem is babafüggő.
A lányom szinte naponta kapott anyatejet cumisüvegből, mert otthonról dolgoztam, apa etette. Sőt, cumija is volt.
Sosem volt gond a szoptatással.
A húgom kisfia viszont jobban szereti a cumisüveget, ha sokat eszik belőle, nem akar cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!