Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok mondani jó és olcsó...

Tudnátok mondani jó és olcsó tápszert? Holnap iratnák fel egy újabb fajtát a kisfiamnak mert nem nagyon hízik?

Figyelt kérdés

Jelenleg a Lactogen Harmonyt eszi a 4 hós kisfiam !! Teljesen egèszsèges mielőtt megkèddeznètek mièrt ezt a tápot adom neki!Ezt egèszsèges babåk is ehetik!

Köszönöm előre is

2015. jan. 29. 22:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a nem HA-s tápszerek olcsóbbak, mint a HA-sok. 2 oka van. Egyrészt a HA-s tápszer alapból drágább, másrészt arra csak 25% a támogatás, a simára meg 50%. Így a sima tápszerek receptre kijönnek 8-900Ft-ra a HA-sok meg 2200 Ft körülire.
2015. jan. 30. 00:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Nincs akkora különbség a tápszerek energiatartalmában, hogy egyik jobban hízlalna, mint a másik. Persze vannak speciális roboráló tápszerek, de azt csak szakorvosi javaslatra írhatja fel a gyerekdoki, és csak akkor, ha a gyerekkel tényleg gond van.

A Lactogen Harmony teljesen jó, ha pedig az orvosban felmerül, hogy valami nem stimmel, tudni fogja, mit kell rendelnie, ez nem a te dolgod.

2015. jan. 30. 10:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem kell minden babának dundinak lennie !

Enyém Milumil Peptit evett,tejallergiásoknak valót és nagyon dundi volt,de nem hízlalóbb mint más.Elsőnek Milumil Ha Start Optima volt neki,ez volt 2012 végén egy doboz 600 gramm 2400 kb.Mivel mindig sírt,azt hittük fáj a hasa, és kértem adjon másikat.Kérdezte volt-e tejallergiás,mondtam hogy egyik öcsém az volt(igaz amugy hogy ő szerzetten volt az,az antibiotol amit kapott születésekor),de akkortól kezdve azt kaptuk. Abból volt 4*450gramm 1100 ft.

Szerintem talán még a dm vagy rossmann sajátmárkás lehet a legolcsóbb.Ha ez bevált,nem kell váltanotok.Egyébként meg egy vérvétel sosem árt a kicsinek,ha azt gondolják vashiány állhat a háttérben,mert a kevés hízás és az állandó alvás utalhat rá.

2015. jan. 30. 12:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezt kapta a fiam:

[link]

Egy éves kora után a Milumil tejitalt.

2700 g és 48 cm volt születésekor.

Most 21 hónaposan 87 cm, és 12,5 kg.

Nem lett semmi baja, nem tudom milyen összetevővel van a bajod, én bíztam az orvosomban tápszer téren.

(ha szeretnéd, este otthon megnézem neked, mekkora volt a fiam 4 hósan)

1# voltam

2015. jan. 30. 12:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Miért olyan nagy probléma, hogy vérvételre akarná küldeni? Az nem árt, kicsit kellemetlen, de pár perc alatt túl van rajta, és legalább kiderül, hátha tényleg vas pótlásra van szüksége.

A tápszereknek nem különbözik nagy mértékben az összetételük, mindegyik megfelelően tápláló ha eleget esznek belőle.

2015. jan. 30. 14:30
 16/18 anonim ***** válasza:
" Gmo gènizé van" ? mire gondolsz, hol olvastad? Amúgy lehet le leszek pontozva, de én nagyon gondolkozok a tej bevezetésével fokozatosan. A családba nálunk az összes felmenőnk tejet ittak már 3 hós koruk óta és semmi bajuk nem volt és most sincs senkinek semmiféle allergiája. A tápszert is a disznók ették meg anyuméknál amit anno a doki kiírt nekik. Én már tápszert kaptam és parlagfűtől kezdve egy csomó mindenre allergiás vagyok. Szerintem ezt a tejallergiát stb már nagyon felfújják, sokan mindenféle probléma nélkül is a tejmentes tápszert adják. SZerintem jobb, ha minél hamarabb találkozik bizonyos élelmiszerekkel, nem azt mondom, hogy 4hósan de az én babám 7 hónapos és 1-2 hónap múlva biztos elkezdem majd itatni a hígított házi tejjel. Mi egyébként a Milumil Optimát vettük, de a 2-es nem ízlett neki most mi is a Lactogen Harmonyt vesszük. Amit az én babám nagyon szeret az a Humana Jó éjszakát tápszer, Dm-ben volt akciósan 1000 Ft, de egyébként 2000 körül van:(. Én lehet megpróbálnék nappal is ilyen táplálóbb tápszert adni neki nem csak éjszakára.
2015. jan. 30. 18:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Na mi újság? Írtak fel másik tápszert?
2015. febr. 1. 14:31
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem, maradtunk az eddiginèl jô ez nem varjåltam! Majd sűrübben etetem
2015. febr. 1. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!