Valakinek lenne feleslegesen Libero kódja?
Figyelt kérdés
Csak 3 kódra lenne szükségem. Tudom röhejes lehet a kérés, de nincs valakinek feleslegben?2015. jan. 29. 22:03
11/19 A kérdező kommentje:
Erről nem is hallottam, de akkor bajban lennék, mert egy blokkot nem tartottam meg, és a kódokat is kidobtam.
2015. jan. 29. 22:34
12/19 A kérdező kommentje:
Mármint a csomagolást, amin rajta van.
2015. jan. 29. 22:34
13/19 anonim válasza:
Hát a legrosszabb, ami történhet, hogy nem kapod meg az ajándékot, esetleg kérdezd meg mekkora pelus kódja, és ne egyszerre töltsd fel őket, hanem mondjuk 2 egyformát egyszerre, a nagyobbakat meg pár hét késéssel.
14/19 anonim válasza:
Elküldtem privátban a kódot
mi 4-es pelust használunk
15/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, mi is. :)
2015. jan. 30. 12:02
16/19 anonim válasza:
Ha lenne még valakinek feleslegben akkor én is nagyon megköszönném, nekem csak 2 kódra lenne szükségem.
Köszönöm szépen!!!
17/19 anonim válasza:
a mi kódunk is 4es és 5ös. 1. voltam.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2015. jan. 31. 21:15
19/19 anonim válasza:
Bocsi az off miatt de ha esetleg lenne még valakinek 1 kódja arra én is igényt tartanék /3 pont hiányzik csak :) /
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!