1 éves babátok próbálkozik már önállóan enni? Kisfiam nem nagyon, néha csipeget, meg kanalazza az ételt, de még 90%-ban csak játszik, illetve játszana.
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 11:50
1/2 anonim válasza:
szia,
az én kisfiam 15 hónapos, de egy éves kora körül kezdett az egyedül evéssel foglalkozni. azóta hullámokban jön rá, hol jobban érdekli, hol kevésbé. amikor próbálkozik kanalazni több megy jóval mellé, mint a szájába, de amikor célt talál nagyon örül :) én rá hagyom, nem erőltetem, a falatozás már tökéletesen megy neki.
Ági
2/2 anonim válasza:
Enyém 14,5 hónapos, kanalat még nem adtam a kezébe, mert csak szétpacsálja az ételt. :(
Kalácsot és kiflit néha fogja, és harap egyet kettőt, de pld. kis katonákat sem lehet elé rakni, mert azonnal széthajigálja őket.
Úgyhogy én még várok az önálló evéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!