Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves babátok próbálkozik...

1 éves babátok próbálkozik már önállóan enni? Kisfiam nem nagyon, néha csipeget, meg kanalazza az ételt, de még 90%-ban csak játszik, illetve játszana.

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:

szia,

az én kisfiam 15 hónapos, de egy éves kora körül kezdett az egyedül evéssel foglalkozni. azóta hullámokban jön rá, hol jobban érdekli, hol kevésbé. amikor próbálkozik kanalazni több megy jóval mellé, mint a szájába, de amikor célt talál nagyon örül :) én rá hagyom, nem erőltetem, a falatozás már tökéletesen megy neki.

Ági

2010. febr. 9. 11:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Enyém 14,5 hónapos, kanalat még nem adtam a kezébe, mert csak szétpacsálja az ételt. :(

Kalácsot és kiflit néha fogja, és harap egyet kettőt, de pld. kis katonákat sem lehet elé rakni, mert azonnal széthajigálja őket.

Úgyhogy én még várok az önálló evéssel.

2010. febr. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!