A védőnőm javaslatatára elkeztem 3 és fél hónapos tápszeres fiamnak a mandarin levét (? ) adni ( kaka gondok miatt). Mindenhol azt olvasom, hogy a déli gyümölcsökkel várni kell. Akkor most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Álljak le vele és egy ár nap múlva kezdjük az almát? Én ezt most komalyan nem értem!2010. febr. 9. 11:22
1/8 anonim válasza:
Nekem a védőnőm 4 hónapos kortól mondta a narancsot.Nem adtam neki.Nem mertem.De vannak bébiitalokban is narancsosak.Nem tudom,azt hogyan készítik.Cukros kamillateát nem próbáltad?
2/8 anonim válasza:
Az én védőnőm is a mandarint javasolta a kakira, semmi bajunk, de azért javasolják később, mert eléggé allergének. Viszont ha gond van a kakival, ne adj neki pépes almát, csak levet, mert a pép is fog.
3/8 anonim válasza:
Érdekes. Én inkább más praktikát próbálnék ki ha kaka gondok lennének.
4/8 anonim válasza:
csak bele kell gondolni... miért nem adható citrusféle az elején? Mert összezavar(hat)ja a picik gyomrát. Mi kell a kaki "kihajtásához"?? Pont ez...Kevés mandarin vagy narancslével beválik, jót mondott a védőnő!
5/8 anonim válasza:
ezzel az erővel barack levét és paradicsomlét is adhatnál.
6/8 anonim válasza:
Szia! Mikor a fiam három hónapos volt ugyanerre a problémára nekünk is a mandarint javasolta a védőnő. És bevállt! Meg a gyerekorvos még mondta a paradicsomlét!
7/8 anonim válasza:
Nekunk is a mandarint javasolta, de hozzatette, hogy allergen es ha kis pici pottyok jelennek meg a baban akkor ne adjam. Ellenkezo esetben minden ok. Nekunk bevalt es a kis lurko egyenesen imadja.
8/8 anonim válasza:
ha már mandarint levét mondott ( eléggé fura), akkor adhatnál neki sim cukros vizet, vagy cukors kamillateát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!