Miket játszotok fél éves babátokkal?
Az én kislányom 6 hónapos kora körül kezdte el nagyon szeretni a pakolászást. Alacsony peremű dobozba/lavorba pakoltam neki mindenféle játékokat, benti kiscipőjét, pelenkát, kiszoknit, papírgalacsint és oda tettem elé. Hason fekve akár 20-30 percig is képes volt rámolni benne, mindent alaposan megnézett, forgatta a kis kezeiben, nagyon élvezte.
Színes könyvet/mesekönyvet raktam elé, azt is szerette nézegetni, szintén hason.
Babás zenéket is hallgattunk, énekeltem neki, ő meg rázta rá a popóját.
Hirtelen ennyi jut eszembe konkrétan. Amúgy az esetek nagy részében a földön volt napközben, vastag takarót terítettem alá (szőnyegre), körbepakoltam játékokkal, és elég jól elvolt önállóan. Konkrétan játszani ilyenkor még nem nagyon tudtam vele.
a doboz jó ötlet volt, csináltam én is egyet, 20 percig elvolt vele :)
a büdöskányát az én lányom is szereti, csak nemt udtuk hogy így hívják.
sajnos nehéz szórakoztatni, nappal kb egy órát alszik, a többi időben igényli a társaságot, nincs el egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!