Koraszülött baba szeretkezés miatt? Okolnom kellene magam? Csúnyán leoltott az egyik orvos.
Kislányom 33. hétre született, hivatalosan nem voltam veszélyeztetett. Mondtam az orvosnak, hogy az utóbbi időben sokat voltunk együtt a férjemmel, erre leoltott, hogy gratulál, hogy ennyit képtelenek vagyunk kibírni a babánkért :( Mert hogy szerinte ezért jött korábban. De egy másik doki szerint viszont az oka ismeretlen és ne okoljam magam, semmi köze nem lehet a kettőnek egymáshoz.
Nagyon "belémmart", amit az első doki mondott. Tényleg hibásak vagyunk? A babának légzésproblémái vannak, inkubátorban van. Éjszaka elfolyt a vizem, mentő vitt be és már nem tudták bent tartani, fél óra alatt megszületett.
Először is.Gratulálok a babához! Egészsége legyen ez a fontos.
Másodszor ha jól tudom az orgazmus méh össze húzodásokat eredményez,de ez nem jelenti azt hogy feltétlenül szülés indito hatásu.
De én az orvosom pl 28 hét után nem ajánlotta a sűrű együttlétet pedig panaszmentes voltam.
Nem utolso sorban az orvosodnak is gratulálok hogy ekkora paraszt és alapvető dolgokrol nem ad tájékoztatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!