Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! 10 hós kisfiam 3. lábujja...

SOS! 10 hós kisfiam 3. lábujja kisebb, mint a többi, olyan mintha felcserélődött volna a középső és a kislábujja?

Figyelt kérdés

Ránézésre nem feltűnő, csak ma (!) vettem észre, amikor a körmét vágtam h kisebb a középső lábujja mint a többi.

Más is tapasztalt ilyet? Fog ez változni?

2010. febr. 8. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

És akkor most plasztikáztatod, vagy mi lesz ? SOS?...

Nem ő az egyetlen ilyen ember a földön, tökéletes életet fog élni . Szeritnem változni nem fog.

2010. febr. 8. 22:35
 2/13 anonim ***** válasza:
56%

Hát tudod irigyellek, hogy ez jelenti nálad az SOS-t. Szerintem műttesd meg, nehogy folt essen a tökéletes életeteken.

Ne haragudj, de erre normális választ nem lehet írni.

2010. febr. 8. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Nagyobb baja soha ne legyen a kisfiadnak!

Különben is, még alakulhat a lábformája, és az SOS tényleg túlzás kicsit...!

2010. febr. 8. 22:40
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Meekkkoraa trraagédiaaa!

Te jó Isten,most mi lesz vele???

2010. febr. 8. 22:41
 5/13 anonim válasza:
82%
nekem is a középső lábujjam kisebb mint a többi, 22 éves vagyok, de nincs vele problémám, engem nem zavar, nem fáj, tudok rendesen járni, szaladni stb.:)
2010. febr. 8. 22:43
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
10 honap utan vetted eszre???Ugye mennyire lenyegtelen dolog?
2010. febr. 8. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
De b....k vagytok! Ha normálisan nem tudtok válaszolni Neki, akkor inkább sehogy! Egy elkezdi, a többi meg folytatja...
2010. febr. 8. 22:49
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Erre normálisan válaszolni nem lehet, mégegy sötét anyuka aki összeszarja magát ha a pici gyereknének az egyik hajszála hosszabb akár a többinél. Úristen micsoda problémák.
2010. febr. 8. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én középső lábujjam is rövidebb, ráadásul jóval. 28 éves vagyok, tavasztól őszig szandálban és papucsban járok (zokni nélkül), de még soha, az életben egyetlen egy ember sem kérdezett rá, sőt, mégcsak csodálkozó pillantásokkal sem találkoztam :)) Nyugi.. Ráadásul én nő vagyok...
2010. febr. 8. 22:58
 10/13 anonim válasza:
100%
Biztos van ilyesmi, de tényleg furcsa hogy csak most vetted észre. Annyira sorban vannak a kisgyerekek lábullyai mint az orgonasípok, ennek felkellett volna már korábban is tűnni.
2010. febr. 8. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!