10 hónapos baba kajáját főzhetem sűrített paradicsomból?
Figyelt kérdés
Pl. paradicsomos krumplit? Nagyon szereti a paradicsomos kész bébiételeket, mint pl. a kecskeméti paradicsomos halas bébiételét, vagy a sima paradicsomos krumplit. De nekem sose lesz annyira paradicsomos, mert ahhoz rengeteg paradicsom kéne. Konzervesből lehet csinálni? Tudom, hogy rá van írva, hogy enyhén sózott, de én eddig is sós vízben főztem neki a dolgokat (nem nagyon, csak kicsit). Ha ezek után nem sózom meg, akkor ezt is kaphatja?2008. aug. 21. 14:25
1/5 anonim válasza:
A só sem túl jó, de az még hagyján. Konzervet még mi sem eszünk a férjemmel, csak a legritkább esetben, ne tudd meg mik vannak benne. Én nem adnám.
2/5 anonim válasza:
A süritettparadicsomban nincs tartósitó -hökezelik rajta van,ugyhogy nyugodtan adhatsz neki
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnéztem mi van benne, és nincs benne más, csak paradicsom, azért gondoltam, hogy kaphatja.
2008. aug. 21. 19:14
4/5 anonim válasza:
szia
a paradicsom ráadásul allergizál-tiszta petty lett a fiam tőle
csak óvatosan
5/5 A kérdező kommentje:
Az enyém nem allergiás rá, már elég régóta eszi, csak nem ebben a formában. De kipróbáltuk és így is nagyon ízlett neki, és lényegesen egyszerűbb volt a főzés :)
2008. aug. 27. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!