Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hetes babámat ilyen jó...

4hetes babámat ilyen jó időben mibe öltöztessem? Sapkát kell rá adnom?

Figyelt kérdés
Eddig lehet túlöltöztettem.Bady+Rugi+pléd(sétáláskor)
2008. aug. 21. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak egy rövidujjú badyt adok rá,meg max egy textílpelussal letakarom ha picit fúj a szél,vagy sütné a nap.
2008. aug. 21. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van:-)

Mikor hazahoztam (júni 15, kánikula) én is rövid bady, fölé hosszu rugi. A védőnő első szava az volt, hogy melege van:-)

Azóta melegben csak rövid, sőt ujjatlan bady, ha hűvösebb van hosszuujas lábatlan egy kistakaróval, zoknival:-)

nem kell túlöltöztetni, az sem jó!

2008. aug. 21. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Úgy öltöztesd, ahogy sétáláskor Te is öltöznél! Azért vigyél egy vékony takarót, amivel a hasát betakarhatod, ha nagoyn fúj a szél, de szerintem olyan mózeskosaras tipusú babakocsiba még az sem kell. Arra is gondolj, biztos pléden fekszik a pici, hogy napsütéskor a babkocsi oldala kivülről milyen meleg, az belülről szinte égeti a babát.

Valamelyik nap sétáltunk és én picim 5 hónapos, csak egy vállpántos body volt rajta, a szomszéd kislányon (6 hetes) pedig az anyukája szinte mindent ráadott, ami otthon volt. Szegény baba orditott, azt mondta az anyuka, hogy fáj a hasa, én mondtam neki, vetköztesse le, mert melege van. Utána csak bodyban toszogatta a kislányt, akinek fülig ért a szája a boldogságtól.

Kellemes napot!

Üdv.

2008. aug. 21. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:
nem szabad a babákat tul öltöztetni.gondolj bele a babakocsiban még milyen meleg van(érdemes egyszer megmérni).jo sétálást: egy10hetes baba anyukája
2008. aug. 21. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!