4hetes babámat ilyen jó időben mibe öltöztessem? Sapkát kell rá adnom?
Így van:-)
Mikor hazahoztam (júni 15, kánikula) én is rövid bady, fölé hosszu rugi. A védőnő első szava az volt, hogy melege van:-)
Azóta melegben csak rövid, sőt ujjatlan bady, ha hűvösebb van hosszuujas lábatlan egy kistakaróval, zoknival:-)
nem kell túlöltöztetni, az sem jó!
Úgy öltöztesd, ahogy sétáláskor Te is öltöznél! Azért vigyél egy vékony takarót, amivel a hasát betakarhatod, ha nagoyn fúj a szél, de szerintem olyan mózeskosaras tipusú babakocsiba még az sem kell. Arra is gondolj, biztos pléden fekszik a pici, hogy napsütéskor a babkocsi oldala kivülről milyen meleg, az belülről szinte égeti a babát.
Valamelyik nap sétáltunk és én picim 5 hónapos, csak egy vállpántos body volt rajta, a szomszéd kislányon (6 hetes) pedig az anyukája szinte mindent ráadott, ami otthon volt. Szegény baba orditott, azt mondta az anyuka, hogy fáj a hasa, én mondtam neki, vetköztesse le, mert melege van. Utána csak bodyban toszogatta a kislányt, akinek fülig ért a szája a boldogságtól.
Kellemes napot!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!