Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Budos nyalkat kakil a 8 hos...

Budos nyalkat kakil a 8 hos kialanyom, mi ez? Orvosok nem tudjak megmondani. Valakinek volt ilyen? Mar kikeszulunk.

Figyelt kérdés
Szekletnek,kakanak nem mondanam mert egesz egy fura nyalkacafat es mas fura budi szaga van. 4 hosan mar volt ez korhazban is voltunk es semmit nem allapitottak meg.iszonyat nyugos is a kicsi. Tejallergiara gyanakodtak igy feherje laktozmentes tejet kap.
2015. jan. 24. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Székletvizsgálat sem mutatott semmit?
2015. jan. 24. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Mar lattam ilyet, de nem babanal, hanem idosnel-idosek otthonaban dolgoztam. Az egesz "szeklet" egy nyalka volt es furan budos. Az ottani orvos azt mondta, hogy ez a felkohogott slejm visszanyelese.
2015. jan. 24. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kislányomnak akkor ilyen ha beindul a foga.Sajnos visszanyeli a nyálát és az jön ki alul.Nekem ezt állapították meg a dokik.Állandóan ilyen vagy csak időnként?
2015. jan. 24. 14:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Negy hosan ilyen volt minden nap nap tizszer,egy honapon at.aztan normalis volt.most ket hete savanyu szagu volt es tegnap ota lett ismet nyalkas.tegnap voltunk vele eloszor furodni medencebe.nagyobbik lanyom most beteg,lazas. Foga meg nincs a picinek.de annyira sok nyala nincs szerintem,amit visszanyelne.
2015. jan. 24. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Tenyésztés volt?

Esetleg probiotikum kúrát próbáljatok meg, a Protexine Restore nem olcsó de nagyon jó.

2015. jan. 24. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én még a BioGaia-t tudom javasolni. Mi azt használjuk.
2015. jan. 24. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!