7,5 hónapos kisbabám egyre többet hisztizik, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nincs elkapatva, 3 hónapos korától egyedül alszik, eddig szépen eljátszott a kiságyban, járókában, játszó sarokban, de pár napja hisztizik mindenért. Nem sír, hanem nyög, kiabál v. erőlködve, könny nélkül üvölt. Nem tetszik, ha pelenkázom, ha aludni viszem, ha nem veszem ki a járókából, ha nem vele foglalkozom stb..Már totál ki vagyok. Próbáltam, hogy nem veszek róla tudomást, van amikor abba is hagyja, de általában nem adja fel, amíg az nem lesz, amit ő akar. Nagyon akaratos. Mit tegyek, hogy ne szúrjam el, nem akarok hisztis, nyakfka gyereket nevelni belőle...2008. aug. 21. 09:40
1/1 anonim válasza:
Szeresd... Nem magától lesz belevaló gyerek, talpraesett önálló ember, velünk is foglalkoztak a szüleink. Én járókaellenes vagyok, főleg már ebben a korban, ilyenkor kezdik el kb a nagymozgásokat, kell nekik a tér. De ez csak az én véleményem. Én tojok a házimunkára, sokat játszom a 8 hónapos fiammal, le van kerítve a szobában a számítógép és a tv, és ezek kábelei. Anniyt és oda kúszik, amenniyt és ahová akar. A hisztiről: létezik a "szeparációs szorongás" (ez a vesszőparipám:-)), ami kb 7-8 hónaposan jön elő a babáknál, ilyenkor úgy ragaszkodnak a babák a mamáikhoz, mint a csiriz. El fog múlni, nekem kicsit hiányozni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!