14,5 hónapos fiamnak nagyon izzad a lába a cipőben, még a bentiben is. Mit lehet ez ellen tenni? Néha határozottan lábszaga van.
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 07:37
1/9 anonim válasza:
Dehogy, csak úgy érzed! :)
De bentre miért kell cipő? A lábnak is meg kell pihennie.
Amúgy valszeg. melege van a lábának. (vagy az egész gyereknek)
2/9 A kérdező kommentje:
Az én lábam is elég izzadós, gondolom ez örökölhető.:) Bentre azért hord cipőt, mert az ortopédián azt javasolták, hogy a benti játékhoz is legyen rajta olyan cipő, ami jól tartja a bokát és a sarkat.
2010. febr. 8. 07:46
3/9 anonim válasza:
Szia!
Az enyém lány,10 hónapos és kicsi kora óta folyik a talpa.Ha ezt valaki nekem mondja,hát tuti nem hiszem el.Én azt csinálom,hogy naponta többször cserélem a zokniját.Mindig hintőporozom.Vettem mentolos izzadásgátlós hintőport,meg elhasználtam a köldökös hintőport is(talán az volt a legjobb).
4/9 anonim válasza:
Az én kisfiam 4,5 hós és egész pici kora óta izzad a talpa.Savanykás szaga van.Senki nem izzadós a családban,kivéve anyai nagyapám volt ilyen "lábizzadós".Én még nem próbáltam tenni ellene,mert nem vészes,de anyukám mesélése alapján arra következtetek,hogy kis büdi lábú emberkém lesz:( :)
5/9 A kérdező kommentje:
Ha hintőporozom a lábát, nem lesz utána minden poros (harisnya, cipő, illetve a cipő levétele után minden, ahova lép)?
2010. febr. 8. 09:43
6/9 anonim válasza:
Második vagyok.Tegyél a lába alá egy pelust,vagy kis törölközőt,úgy nem lesz minden hintőporos.A lába beissza,de én még külön is szoktam a zoknijába szórni.
7/9 anonim válasza:
A fiam két éves és mi is ezzel küszködünk. Mindig nagyon megnézem, hogy csak 100% pamut zoknit vegyek /nagyon ritkán lehet kapni, akkor veszek 10 párat/ és a cipők minőségéből sem engedek. Nyáron én is hintőporozom a lábát. Sajnos nem csak a talpa izzad, rövidre vágjuk a haját, mert kis rohangálástól folyik a fején az izzadság, este van, hogy érzem a pólóján, hogy hát bizony izzadság szagú... ha valaki mondja ezt nekem, nem hiszem el.
8/9 anonim válasza:
Pamutzokni és csúszásgátlós mamusz. A cipőben lányom lába is befülled, ezért csak mamusz van rajta, mely jobban szellőzik. És ragaszkodj a tiszta pamut és nem vastag anyagokhoz.
9/9 anonim válasza:
vegyél neki valódibőr-cipőt.
abban nem lesz büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!