Hogy néz ki 8honapos babátok napirendje? Mikor kell, mit és mennyit eszik? Mennyit alszik napközben?
evés mostanság
reggel tápsz 180
tízó egy üvegnyi bébikaja(vagy én csinálok gyümölcs, saláta, gabona) és valamennyi vizet is próbálok belepréselni
ebéd húsos zoldségfőzelék néha rizzsel, vagy krumplival
uzsi tejberizspép gyümölccsel(valaki itt írta, tejpépeket, stb nem ad naponta a kicsinek, kérdeztem miért, nem válaszolt, én jelenleg naponta adom..)
vacsi tápszer 180
ha napközben nem eszik eleget tápszerrel egészítem ki
még nem vezetttem be a puffasztókat, tejtermékeket
alvás reggel a 8 órai kaja után 9: 30 körül visszaalszik (de olvastam is, hogy a napközbeni alvás ált délelőtt megy a legkönnyebben) ez nálunk a legbiztosabb
napközben változó, van amikor minden evés után kb 1,5 óra múlva ellzik fél, egy órára, de van, hogy egésznap nem alszik,csak húsz perceket csak a reggeli alvás állandó.
éjszakát átalszik, kivéve ha szeles az éjszaka, ez nagyon ritka
napközben külön ügyelek hogy aludjon(magától nem tenné) van a tipikus vezényszó(tente tente, stb)amikor mondom már tudja is mit akarok, láthatóan alvásra asszociál, ásít, szemet dörzsöl, lefekszik, betakarom, de ha nem lesz alvás belőle pár perc múlva már mindent csinál csak nem alszik.
Általában nyolckor ébred, 180 tápszer, aztán 3-4 óránként bébiétel egy üveggel (gyümölcsös, húsos és zöldséges), lefekvés előtt 210 tápszer, néha megeszi az egészet, néha nem teljesen.
8-9 között fekszik, éjjel nem kel fel.
Nappal kétszer szokott aludni, kora és késő délután. 1-2 óra hosszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!