Mitől ijedhetett meg ennyire? Lehet hogy nem ismert meg? Történt Veletek hasonló?
Figyelt kérdés
5 hónapos múlt a kisfiam. Amíg aludt gondoltam gyorsan befestem a hajamat, rövid, 5 perc rá felkenni a festéket. Be is kentem gyorsan, és feltettem a fejemre tudjátok azt a nejlon sapkát. Amikor végeztem pont hallottam, hogy mocorog, felébredt, így odamentem hozzá. Szegénykém amikor meglátott olyan vigasztalhatatlanul elkezdett sírni, hogy alig bírtam megnyugtatni, próbáltam mellre tenni, de azt is alig akarta elfogadni, csak sírt, sírt. Elkezdtem énekelni a kedvencét, amire mindig mosolyog, akkor egy pillanatra abbahagyta, a sírást, a könnyei mögül értetlenül nézett, aztán újra rákezdett. Végül elaludt újra szegénykém, azóta is alszik. Ennyire megijedt volna tőlem? Nem ismert meg? Vagy mi lehetett? Jártatok már így?2015. jan. 22. 12:36
11/11 A kérdező kommentje:
:D igen, valami ilyesmi volt nálunk is mint a videón.
Közben eszembe jutott, hogy nekem is volt hasonló a gyerekkoromban, mindig mesélték a szüleim, hogy megijedtem apukámtól amikor leborotválta egyszer a bajuszát.
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 22. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!