Kötelező elvinnem havonta a védőnőhöz a kislányom 1 éves koráig? (Bővebben lent)
Eddig vittem, de zavar, hogy sosem jelentkezik magától. Mindig nekem kell szólnom, hogy itt az ideje, ráadásul nem is szokta felvenni a telefont, ha kérdésem van. Bosszant is nagyon.
Ha nem viszem azért nem büntethetnek, ugye?
engem se hív fel soha és ki se jön! Megkérdeztem, hogy miért?
nagyon elfoglalt és úgy ítélte meg, hogy nem kell a nyakamra járni, rendesen ellátom a babám és követem, hogy mikor kell jelentkeznem, de sok olyan anyuka van aki nem ilyen sajnos :(
elfogadtam, ez van, hisz a babám érdeke, hogy megjelenjünk
Z:)
Én sose voltam, párszor kijött, de mindig bejelentés nélkül, amit utálok. Mivel legutoljára eléggé morci voltam, nem jelentkezett már régóta! :)
Előző válaszolótól, Ztől kérdezném, hogy mond-e neki valamit az, hogy Kishas?
Én az elsőt vittem, de a másodikat nem fogom. Mindig iszonyú sokan vannak, pont alvásidőre esik. Nem tudok ott várakozni órákat, púp a hátamon. Kérdeztem is tőle, hogy muszáj-e, szerinte igen. Mit tud csinálni? Nem sokat. Babamérlegem nekem is van, méregetni tök felesleges odavinni.
Ráadásul az enyém még fél éves kora után is mindig mondogatta, hogy vigyem havonta. Aha, ja, ezért vannak mindig ezren!
nálunk az elején havonta kellett menni mérésre fél éves koráig, azóta nem voltunk, majd 1 évesen kell menni
itt a védőnők tartják nyilván, hogy mikor kell a babának beadatni a következő oltásokat és telefonálnak, hogy mikor menjünk
Nem büntethetnek meg természetesen.
Nálunk ez teljesen korrekten megy, mindenben számíthatok a védőnőnkre. Nem csak méretni kell vinni a babád, de ha bármi baj van vele azt ő rögtön kiszúrja, sok babát lát, akár a lábával akár hogy vérszegény stb. Sok tanácsot tud adni, én nem arra gondolok hogy mit tanult, hanem arra hogy más anyukáktól mit hall, így tudhat segíteni hátha a másik anyukának is beválik a dolog. Lehet csak nálunk megy ilyen normálisan ez az egész :(
amióta megszületett a kisfiam nem voltunk a védőnőnél.
ő szokott jönni. nekem szerencsém van mert nagyon normális.
most januárban mikor egy éves volt a kisfiam kijött kitöltöttünk egy lapot és mondta hogy leközelebb 15 hónaposan jön. de ha bármi gond van menjek vagy hívjam.
amúgy mi a dokihoz szoktunk menni minden hónapban egy éves koráig. legközelebb oda is 15 hósan kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!