Engeditek a hideg padlón mászkálni, feküdni a babátokat?
Figyelt kérdés
Van egy nagy szőnyeg a nappaliban, még plédet is terítettem rá, tele van játékokkal, de állandóan mászik a babakocsihoz, a forgó székhez és a laminált padlón fekszik. Ha visszateszem, akkor ordít és hamar újra ott köt ki. De így aggódom, hogy fel fog fázni a hideg padlón. Ti engeditek ott mászkálni vagy ha sír, ha nem, tereljem vissza? Már lassan nem lehet egy szőnyegen tartani...2015. jan. 20. 14:53
11/16 anonim válasza:
Nálunk mindenhol járólap vagy laminált padló van. Elég hűvös, nem lakik alattunk senki. Én is aggódtam anno, amikor a fiam kúszott/mászott. Mindig kantáros nadrágot adtam rá /persze alá harisnya és pulcsi/, és a kantárrész pont fedte a mellkasát és hátát, amikor fetrengett a.pqdlón. Nem volt semmi baja.
12/16 anonim válasza:
A mászás-kúszás nagyon fontos, hogy később ne legyen tanulási problémája. Ne akadályozd !!!! Nem kell aggódni egy kis náthától. Inkább egy kis nátha, mint később a diszlexia! Ha nem hiszel nekem, olvass utána a neten.!!! (Kúszás-másszás címszó alatt!)
13/16 anonim válasza:
Nálunk is laminált padló és járólap van és 25 fok.4 hónapja mászik beteg nem volt még.Nem fázik meg ne aggódj.Összevissza másznak, mozognak.Ha ott aludna kb akkor fázna meg.
14/16 anonim válasza:
mintha én tettem fel volna a kérdést :) úgyhogy köszi a válaszokat:)
15/16 anonim válasza:
25 fokos lakásban a padló is kellemes lehet, ne aggódj feleslegesen.
Nálunk télen sajnos a nappali, konyha és fürdő csak 13 fok körüli, a 2 éves lányom mégis imád fetrengeni ott is.
A gyerekek úgysem állnak meg egy pillanatra sem, ha fel van öltöztetve normálisan akkor nem lesz baja.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ma adtam rá egy atlétát+body+vékony pulcsi és harisnya+nadrág és hagytam mászkálni. :) Még ezt nekem szoknom kell. Nem vagyok egy paramami, vagyis eddig mindent lazán kezeltem, de ez azért ilyen nagy félelmem, mert én hajlamos vagyok a felfázásra, sokat küszködök ezzel és féltem a lányomat. :/
2015. jan. 21. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!