Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehetnek kiütések...

Mitől lehetnek kiütések kislányom hátán?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk a dokihoz de esetleg itt valaki nem tudna segíteni hogy mitől lehet? az is fura hogy csak a hátán. vannak kissebbek és nagyobb kiütések pirosak kicsit mintha hámlana nem is tudom olyan furi viszketni nem igen viszket mert akkor sírna gondolom.Valaki nem tudja véletlen mi lehet?
2015. jan. 19. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:

baranyhimlo? de barmi mas is lehet..kiutes mosozsertol, ruha anyagatol, eteltol (pl. magvak)

rozsahimlo, skarlat stb.

De az orvos remelhetoleg tudni fogja. Lazat is merd van e hoemelkedese vagy laza.

mi latatlanba nem fogjuk megmondani...

2015. jan. 19. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
irritálhatja is valami amin feküdt
2015. jan. 19. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem és a lányomnak a ruhák festékanyaga csinálja ezt. Nem fészkelődik?

Amikor a lánykámnak kijött (egyszer mosott, új ruha, akkor hernyózott, vagyis úgy tekergette magát, mint egy kis kukac.

2015. jan. 20. 07:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre hogy fészkelődött volna.A hátán nagyon keveset van.Mi is arra gondoltunk először hogy kidörzsölte a ruha de nem hiszem mert kenjük neki,de nem múlik.
2015. jan. 20. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Így néz ki? Az én kislányomnak is a vállain jöttek ki, de sehol máshol. Csütörtökön megyünk orvoshoz. Fogalmam sincs, hogy mitől.

2015. jan. 20. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!