Hasfájás. Aki GRIPE Watert ad hasfájásra a babájának az, hogy méri ki az 5ml-t? Nekünk minden kiskanalunk más.
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 18:08
1/5 anonim válasza:
Gyógyszertárban tudsz venni steril injekciós fecskendőt,azzal tudod a legegyszerűbben és legpontosabban kimérni.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Biztos van otthon Nurofen,annak az adagolója 5 ml-es
3/5 anonim válasza:
Mi az infacol dobozában lévő adagolóval mértük mindig, amíg a kiskanállal próbálkoztam mindig melléfolyt a fele gripe water, így viszont mindig beletaláltam a kisfiam szájába és pontosan ki is tudtam mérni az 5 ml-t. Csak ajánlani tudom!
4/5 anonim válasza:
Én a Panadol Baby adagolójával mérem ki( ua, mint a Nurofenes), de nem adok csak 2-2,5 ml-t még így is a felét kiköpi.
5/5 anonim válasza:
Mi egyszerűen csak kiöntöttünk egy fél kiskanálnyit. Volt hogy egy egész sikerült, de egy része úgyis mindig mellément :) Nem gyógyszer ez, vagy valami kemikália, hogy ennyire oda kelljen figyelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!