Miért nem issza meg a 10 hónapos babám a vacsiját?
Figyelt kérdés
Kétszer kap tápszert, reggel és este. És tegnap óta nem kell neki este nyolckor a cumisüveg, elalszik nélküle, összeszorítja a száját és nem kell neki. A tápszerrel nem lehet baj, reggel megissza. Akkor nem értem. Nem baj, ha egy étkezéssel kevesebb van?2008. aug. 20. 19:37
1/3 anonim válasza:
Szia, szerintem nem baj sot... en orulnek hogy a foztom jobban izlik neki es jol lakik vele:)
Ha tud annelkul is alukalni nyugodtan, akkor szerintem nem problema vagy ha aggaszt akkor keverj a ebedjebe es az uzsijaba tapszert.De lehet hogy par nap es vissza all a regi kerekvagasba minden most ilyen passzban van....te sem eszel mindig egyforman:)
Sok sikert!!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát én nem látok rajta amúgy változást, ugyan olyan jókedvű, eleven, mint szokott lenni. Nyolckor elalszik, és reggel hétkor kel, pont mind eddig. Akkor lehet, hogy elég neki ennyi, amennyit eszik.
2008. aug. 21. 09:27
3/3 anonim válasza:
Szia, szerintem eleg neki ugyis sirna vagy nem alukalna ejszaka.....Ne aggodj tudjak ok mi kell nekik lehet most ilyen korszaka van lesz majd mikor eroltetni kell neki:)
Elso hozzaszolo:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!