Vizes enyhén sárgás kakai, amiben zöldes sárgás nyálkák vannak, az mire utal? Tegnap nekem is hasmenésem volt, lehet azért most neki is?
nekünk ugyanilyen a pici kakija, ő is 8 hetes, de neki nem minden szopinál van, hanem ma pl csak 1x volt ilyen. Én a Budai gyerekorvosi ügyeletet hívtam és azt mondta, hogy a mienk az nem hasmenés, csak hígabb széklet, mert ha hasmenése lenne,akkor minden szopinál ilyet kakilna. SZóval szerintem nektek hasmenésetek van és akkor viszont éppen hogy a folyadékpótlás lenne a legfontosabb. A nyálkás darabok attól vannak, hogy valószínüleg meg van fázva és a váladék amit felköhög és visszanyel, így ürül ki a szervezetéből. Adj neki normaflore-t napi 1 ampullát és szoptasd gyakrabban. De én biztos bevinném az ügyeletre még most, hogy az éjszaka nyugodtabban teljen. A dehidratált baba kutacsa beesik és a szeme is karikás.
Jobbulást nektek!
Sziasztok!
Köszi a tanácsokat,el is mentünk az ügyeletre!a váladék volt a gyanús,vírusos garatgyulladás!:(
első válaszoló nagyon profi volt a válasz!Köszönjük szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!