Akkor szerintetek ha ilyen sotetkek szeme van 3 honaposan a kicsimnek, mar nem fog kivilagosodni, csak jobban bebarnulni?
Kisfiamnak nagyon sokáig ilyen szeme volt, ha akartam kékesnek láttam, ha akartam barnásnak láttam. 8 hónaposan még mindig nem tudtuk eldönteni hogy milyen is lesz valójában. Végül átment egy zöldes barna színbe, ehhez hasonló csak sokkal kivehetőbb színbe. Én tizenéves koromig inkább kék szemű voltam, majd átment zöldesbe, szóval tőlem örökölte a zöldeset, férjemtől a barnásat, így lett zöldes barna. :)
Kislányomnak már születésénél jóval kékesebb volt a szeme, azóta halványodott és határozottan kék a szeme, most 3 hónapos, változni már szerintem nem fog.
Koszi a valaszokat! Azert remenykedtem hogy kek lesz, mert szuletesekor meg sokkal sotetebb volt, ilyen:
Azota halvanyodott, de nem lett egyertelmuen vilagoskek.
:( szerettem volna ha kek szeme lett volna, de barna szemuen is imadom!!! 3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!