Mi az amit feltétlenűl a bőröndbe pakolnál egy 11hónaposnak?
Külföldre megyünk repülővel, kb.3hétre. Mi az ami fontos, hasznos és feltétlenűl vinnem kellene?
A túlsúly miatt csak a nagyon szükségeseket vihetem.
Várom mindenki segítségét és ötletét, hogy hogy pakoljam össze a cuccunkat! Köszönöm!

Én biztos beraknék min 5 nadrágot, 5 bodyt, és ugyanennyi pólót, pulcsit, zoknit, harisnyát!Gondolom ha ennyi ideig lesztek távol lesz mosásra lehetőséged!Ezenkívül pelust, előkét, popsitörlőt, és amivel együtt alszik, ha van ilyen kis kedvenc!De pelenkát, ilyesmit ott is vehetsz, és akkor azt sem kell cipelni!
Fájdalomcsillapítót, lázcsillapítót, köhögéscsillapítót.

Gondolom, nem a kajára, pelóra és ruhára gondoltál.
Körömvágó olló, fülpiszka, fésű, fogkefe, kedvenc játékok, orrszívó, gyógyszer, vakdugó.
Még gondolkodom...

Etető, itató holmik. Ha spéci kaját eszik, nyilván az. Előre forralt víz szükség esetére. Tisztálkodáshoz 2 törölköző, fürdetőkrém vagy amit használsz. Törlőkendő, pelus. Kb 4-5 garnitúra ruha. (Gondolom tudsz majd mosni)
Lázmérő, esetleg orrszívó. (Ez nem súly) Alvós kedvenc cucc (maci, párna, akármi). Játék, képeskönyv ha befér. Én ennyit vinnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!