Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az hogy létezik, hogy 19...

Az hogy létezik, hogy 19 hetesen menten ultrahangra és 20 hetesen jöttem ki? első kis babánk tehát még nem tudom ezeket a dolgokat, de eegy picit meg lepődtem.

Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze. Ez simán lehet.

Megvan, h X hetes babának Y méretekkel "kell" rendelkezni kb.

A 19 hetes babád picit nagyobb, ő 20 hetes méretekkel rendelkezik. :)

2015. jan. 14. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Elmagyaráznád bővebben? 1 héttel idősebbnek mérték a babát?
2015. jan. 14. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Én is jártam így. 18 hetesen mentem a genetikai uh-ra, ahol közölte velem az orvos, hogy csak 17 hetes, menjek vissza egy hét múlva. Következő héten mentem, akkor másik doki volt, aki azt mondta, hogy 19 hetes. Ahány uh-n voltam a szonográfus mindig azt a hetet mondta, amit először megállapított a doki. Végül egy héttel később szültem, mint a kiírt. Tulajdonképpen nem jöttem rá, hogy egy hetet túlhordtam, vagy annak a dokinak volt igaza, aki azt mondta egy héttel el lett számolva.
2015. jan. 14. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:

dehogy jöttél ki 1 héttel többel...

a szülés dátuma marad. attól, hogy a babád nagyobb picit mint az átlag, ezért 1 héttel "idősebb" a mérete alapján ez nem azt jelenti, hogy előbb estél teherbe visszamenőleg, utólag átírva :D

tegyük fel te 160cm magas vagy a férjed meg 180cm. egyidősek vagytok, de mostantól adj a férjed életkorához 20at mert magasabb... :) hülye példa, de pont erről van szó pocakban is :) van egy átlag, ahhoz mérnek...

2015. jan. 14. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindkét terhességemnél eddig minden uh-ról így jöttem ki! Első jól írta...van egy átlag méret bizonyos hetekre lebontva, és a te babád az aktuális mérések alapján nagyobb mint az átlagos méret. Volt hogy két héttel volt "nagyobb" a babám. Végül 3600 gr lett, a második még a pocakban. Attól még az utolsó menszesz alapján kell a heteket számon tartani.
2015. jan. 14. 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen a 12hetes ultrahangon is teljesen más volt és a 19hetesen is, tudom vagyis gondoltam hogy a szülésem nem csúszott, csak nem értettem de mostmar érthető :)
2015. jan. 14. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!