Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális dolog, hogy a 8...

Normális dolog, hogy a 8 hónapos fiamnál beriaszt a légzésfigyelő?

Figyelt kérdés

Születése óta használjuk a figyelőt, még soha nem riasztott éleshelyzet miatt. 8 hónapos a fiam, de már hetek óta nem kapcsoltam be a masinát, de még az ágyában van, viszont most kapott egy borostyánkő nyakláncot fogzásra, és ez miatt , csak a magam megnyugtatására éjszakára be szoktam kapcsolni, hogy ha esetleg beleakadna, észrevegyem. Szerencsére nem zavarja, sem nappal, sem éjjel, hozzá sem nyul. Viszont már második éjjel beriaszt a figyelő. A frász kerülget tőle. Elképzelhető, hogy ennyi idősen kezd el nem venni levegőt?

Vagy csak annyira felületesen, hogy azt nem érzi a gép?

Most nem merek nyugodtan aludni. Kell agódni?

Teljesen egészséges, tökéletes, életerős, jól fejlett baba, de most nagyon aggódom.

2010. febr. 6. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy mekkora az ágy.A 70*140-es ágyba le tud mászni az érzékelőről,míg a 60*120-ba nem mert ott a teljes felületet érzékeli.Csak azért tudom mert ugyanazt a légzésfigyelőt használtuk mind a kettőbe.
2010. febr. 6. 21:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy egy légzésfigyelőn nincs mi elromoljon... Mi örököltünk egyet, ami a másik babánál teljesen jól működött, nekünk azonban a nyolcadik féle elem után is hamisan jelzett. Szétszedtük, megnéztük, áthelyeztük mégse. Én kivettem, mert ijedtebb voltam, mint nélküle. Lehet, hogy el tud romlani? !
2010. febr. 6. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk a baba szétkapta :) Külsérelmi nyomok nem voltak, de valamit elállított rajta, mert ahogy bekapcsoltuk, egyből riasztott. Azt hittük, hogy elromlott, és felhívtuk a szervizt. Egyből mondták, hogy mit állítsunk át, és azt is mondták, hogy az egy év körüli gyerekek, akik még nem nagyon másznak ki az ágyból, sokszor elrontják a légzésfigyelőt :)))
2010. febr. 6. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!