Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki ennyire elítéli ha...

Mindenki ennyire elítéli ha valaki hamarabb kezdi meg a hozzátáplálást, legyen az anyatejes vagy tápszeres baba?

Figyelt kérdés
Egyre sűrűbben lehet itt olvasni, hogy majdnem "megkövezik" azt, aki nem várja meg a 4. illetve a 6. hónapot a kóstoltatással, hozzátáplálással. Én nagyon aggódós anyuka vagyok, van egy féléves lányom, csak a gyerekorvos és védőnő tanácsára kezdtem el 3 hónaposan kóstoltatni almalevet, pürét, majd banánt és utána a többit. Egyszer ezt megírtam itt egy hozzászólásként, és mondhatni le lettem hordva. Olyanokat kaptam, hogy én felelőtlen anyuka vagyok, kísérletezem a babámmal. Ugyan miért? Nem magamtól adtam a dolgot, tanácsolták, hogy tápszeres, ezért hamarabb elkezdhetem a hozzátáplálást. Más anyuka is tette már ezt, és szintén azt olvstam, hogy rosszat tesz a babájának. Tényleg ennyire precízen kellene betartani a dolgokat?
2010. febr. 6. 19:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha szoptatnék, biztos vagyok benne, hogy 6 hónapos koráig csak anyatejet kapna, hiszen ennél jobb nincs a babának. De mivel sajnos nem ment a dolog, így tápszeres lett, ami igen, mostanában " eléggé gáz " sok mindenki szerint. Sokszor tényleg lealacsonyítanak "minket", persze tisztelet a kivételnek természetesen!! Idős néni a gyerekorvosom, védőnőm, havonta viszem a picit hozzájuk tanácsadásra, nyugodt szívvel tanácsolták, hogy adjak a babámnak mást is. Legutóbb azt mondták, adjak a lányomnak natúr joghurtot! Na, ez még nem történt meg:). A bébiételekre 4 hónapos kortól, ez van ráírva. Minek írnák rá, ha nem javasolnák? Valószínűleg a pacalpörkölt konzervre ez nincs ráírva:). Ismerősömnek a babája 2 hónapos kortól Actimel-t iszik!!!! Semmi baja, életerős vidám baba. Nem volt kakija, hasfájós volt, az Actimel segített! Na, most aztán lehet sokaknál kivertem a biztosítékot ezzel:).
2010. febr. 6. 21:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el ezt a dolgot. De lenne egy kérdésem azokhoz aki igen. Ők miket ettek baba korukban? Anyukám gyakran emlegeti hogy én fél évesen már csülkös bablevest faltam. És akkor mi van még élek!
2010. febr. 7. 09:07
 13/13 anonim ***** válasza:
:) TELJESEN IGAZAD VAN!!!!!
2010. febr. 7. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!