Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csinálhatok ilyet 8-hó babámna...

Csinálhatok ilyet 8-hó babámnak? Lesz valami baja.

Figyelt kérdés
Milumil 2-es tápszert esszük.reggel és este.Viszont maradt meg 3 doboz milumil 1-es.abból csinálhatok neki tejbegrízt?ha igen hogyan,és egy héten hányszor?köszönöm
2010. febr. 6. 15:53
1 2
 1/12 anonim válasza:
5%
Hát én ehez nem értek.
2010. febr. 6. 15:57
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

persze

az en fiam 11hos, de orvosi utasitasra meg mindig azt a tapszert eszi, mint 3 hosan.. mondjuk orefluxos, es ezert nem volt valtas, de ha egyszert-ketszer csinalsz hetente, nem gond

2010. febr. 6. 16:04
 3/12 A kérdező kommentje:
akkor minek írtál..hmmmmmm
2010. febr. 6. 16:04
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodtan megcsinálhatod neki, semmi baja nem lesz. Az ételeket előre tiltják, (tehát 6 hósnak ne adj 1 éves kaját) visszafelé szabad:)
2010. febr. 6. 16:52
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
szia!nem tudom te hogy akarod,de a tapszert nem szabad fozni!en ugy csinaltam,hogy kb.1,5 dcl viz,keves cukor 2 kanal griz,ezt megfoztem majd utanna tettem bele 3-4 adagolokanal tapszert.ha gondolod probald ki.udv!
2010. febr. 6. 22:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Az én 8 hós fiam is 1-es tápszert kap még, maradt még bőven, kidobni nem szeretném.

Főzd meg a grízt vízben, és keverd el tápszerrel! Naponta egyszer ehet ilyet nyugodtan.

2010. febr. 9. 12:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Tudtommal nem lehet még 8 hónaposnak grízt adni. Viszont házi "tejpépet" tudsz belőle csinálni. Szétfőzöl vízben rizst, leturmixolod, keversz bele valamilyen gyümit, és a tápszerrel hígítod.
2010. febr. 9. 13:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy recept, amit adhatsz neki a gríz helyett:

Baba-gríz ( 8 hónapos kortól)

Hozzávalók:

- 2 ek. kukoricadara

- 2,5 dl víz

- 1 ek. túró

- gyümölcs, fahéj stb ízlés szerint

Elkészítés:

A kukoricadarát a vízbe megfőzöm, ha elfőné a levét pótolom, hogy híg állapotú grízt kapjak. Az így elkészített kukoricadarát összeturmixolom a túróval, és ízlés szerint ízesítem.

Tanácsok:

- nagyon laktató, ezért ne csodálkozzunk rajta a gyermekünk hamar eltelik vele

- az étel gluténmentes

Túró helyett csinálhatod tápszerrel

2010. febr. 9. 13:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Utolsótól kérdezném, hogy akkor ez a recept mi, ha nem gríz?

Csinálhatsz nyugodtan, úgy ahogy írták előttem is. Szerintem egy héten 1-2-szer elég bőven.

2010. febr. 9. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, akkor úgy fogalmaznék, hogy búzadarát nem ehet a 8 hónapos gyerek. Nekem az a gríz. :)
2010. febr. 9. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!