Valóban "rossz" szülők lennénk ez végett?
Kislányom 15 hónapos. Ma a mamánál fog aludni.
Már aludt ott többször is. A szomszédom azt mondta milyen rossz szülők vagyunk hogy folyton lepasszoljuk a gyereket. Én azért kapom a pénzt hogy a gyerekkel legyek. (Ezt így mondta) holott kb ez a 6. Alkalom hogy ott alszik. Kb havonta egy éjszakát. Ilyenkor összeülünk a barátokkal beszélgetni, kártyázgatni. Ugye ma is ott alszik. De ma muszáj, és nem azért mert ki akarunk kapcsolódni.
Úgy érzem kell ez nekünk, nem csak a monoton napok.
Már most hiányzik a lányom. Olyan rosz amúgyis otthagyni és nélküle eljönni.
Most mégroszabbul érzem magam. Ti is ott szoktátok hagyni éjszakára a manánál?
"számunkra a kikapcsolódás nem egy éjszakai szórakozóhely meglátogatását jelenti" 6-os , erről ki beszélt?
Havonta 1 összeülős este simán belefér szerintem, és tökre megértem, h nem akarnak suttogni és lábujjhegyen járni egész éjjel a kérdezőék.
Meg vki attól még, h felnőtt társaságot is igényel, lehet érett felnőtt, aki igenis készen volt a gyerek vállalásra.
Jézusom...
Komolyan megdöbbentő pár ember ostoba hozzáállása!
Ha már nem egyezik a véleményed, le kell pontozni a másikat?
Eszméletlen! Tiszta óvoda!
Köszönöm a válaszokat!
Én nem pontoztam le senkit!!
Megébred nèha éjszaka és nem szeretnék folyton hallgatózni, hogy mikor kel fel. (Csak a cumijáért vagy inni kel fel)
Senki nem azt mondta hogy leisszuk magunkat. Beszélgetünk, actyvitizünk meg ilyenek.
Nekem is hasamban a kistesó és akkor megint nem tudunk egy ideig kikapcsolódni.
Imádja a mamáját és ott vannak a keresztszülei is őket is szereti.
Ez a szomszéd már 60 felett van neki kirepült a gyereke.
Egész héten cdak a gyerekkel vagyok meg férjemmel beszélgetek este ha hazajön. Úgy érzem kell az hogy más felnőttekkel is beszélgessek.
12-es, ez nem csak ennél a kérdésnél van így...
Ha azt lepontozzák, h mi a neve a gyerekednek,akkor ezen már nem kell meglepődni...
Felnőtt emberek...ANYÁK. Szép lesz a next generation.
Nem értem néhány ember logikáját.
Egyrészt akár miért ne bulizhatnának vagy ihatnának, ha közben nem kell gyerekre figyelniük?
Másrészt a gyerek szempontjából nem kukkmindegy, hogy milyen célból alszik a nagyszülőnél? A gyerek annyit tud, hogy ő most ott alszik, gondolom a részletes programtervet nem osztják meg vele a szülők.
Ez miatt nem vagytok rossz szülők.
Én könnyebb helyzetben vagyok, mert egy kétgenerációs házban lakunk a nagyszülőkkel, így nem a gyereket viszem, hanem a bébiőrt.
15 hónapos a 3. gyermekünk. A nagyobbak sem aludtak 3 éves korukig máshol, szerintem a picike sem fog. Tudom, ez más helyzet. Én elrendezem a picurt, megszoptatom és leteszem aludni, mire felébred mi is itthon vagyunk. Semmit nem észlel abból, hogy nem vagyok itthon. A nagyok ilyenkor a másik nagyszülőknél vannak.
Nem tudom elképzelni a szitut, hogy egy szomszéd a másiknak ilyet mondjon...
Ha nem érzed azt 100%-osan, hogy nyugodtan otthagyod, hiányzik, akkor talán korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!