Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitenétek? Ha kisbabám...

Segitenétek? Ha kisbabám hason alszik csak, akkor zavarja öt az ha elöl gombolós vagy zipzáros rugit adok rá alváshoz?

Figyelt kérdés
Ha nektek is igy alszik babátok,ti szoktátok abba altatni?Vagy csak olyanba altatjátok,h nincs semmi gonb vagy zipzár vagy patent rajta?Elöre is köszi a segitségeteket!
2010. febr. 6. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem az elején volt hátulgombolós ruhája és akkor még háton aludt.nem vettem észre,hogy zavarta volna.
2010. febr. 6. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kisfiam is mindíg hason alszik. Adtam már rá elől gombolós ruhát éjszakára, és nem vettem észre, hogy zavarta volna. Úgyanúgy végig aludta az éjszakát.

2010. febr. 6. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én pici fiam is hason alszik már a születése óta és nem zavarta az elől gombolós rugi, 1hónapos kora óta hálózsákba alszik, és nem zavarja sem a cipzár sem a patent, ami elől van. (Ő most 3,5hónapos múlt)
2010. febr. 6. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
az én fiam is a hasán alszik a kezdetektől,de soha nem zavarta a patent vagy a cizpzár. Most 5 hónapos.
2010. febr. 6. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én babám születésétől kezdve hason alszik, és nem zavarják a gombok, se a patentok, se a cipzárak, most 14 hónapos.
2010. febr. 6. 15:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi lányok!

Akkor kipróbáljuk a gombos meg zipzáros rugikat is alváshoz!Mert eddig nem mertem ráadni csak napközbére!

2010. febr. 6. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarta, enyém újszülöttként angolpólyában is aludt gyakran hason, aminek az elején egy nagy csomó van, és az sem zavarta.
2010. febr. 6. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!