Vajon milyen színű lesz a szeme?
Sziasztok! Babám lassan 5 hónapos, most belül barna foltos kívül szürkéskék a szeme. Az enyém sötétbarna, szüleimé valamivel világosabb barna, testvéremé zöldes-barna. Fiam apukájáé belül barnás kívül zöldes árnyalatú, testvéréé szintén, csak valamivel világosabb (inkább sárgás)anyjáéké világoszöld, apjáéké sötétbarna.
Milyen szemszínre a legesélyesebb babám szeme?
Nagyon kíváncsi vagyok már :-)
A válaszokat köszönöm.
Szerintem nehéz megmondani! :) LEhet, hogy bebarnul, de lehet, hogy már csak keveset változik és olyasmi lesz, mint a párodé.
Nekem zöld szemem van, férjemé barna, kisfiunk kék szemekkel született. 2 éves most már látszik rajta a változás, még kéknek mondja mindenki, de mi már látjuk párommal, anyukámmal, hogy ebből bizony zöld szem lesz, vagy valami a kettő között (az enyémet is sokan lekékezik, de szerintem egyértelműen zöld :) ). De mi sem tudjuk biztosra, lehet, hogy így marad, mint amilyen most. :)
Ha kékszemű lesz valaki,annak már 6hósan,sőt elöbb is kék már.Lányomnak 2 hónaposan már világosabb volt,4hónaposan már totál világos kék volt.
Ha már most barna pöttyös,akkor barna lesz neki,vagy legalábbis barnás,ha zöld is,barnászöld,nem kékeszöld.
Az én szemem elég fura az egyik szürkéskék a másik zöld és a pupilla körül aranybarna.
A férjemnek olyan "szépkék" szeme van ami a pupillától távolodva sötétedik. A lányunk első ránézésre az apja szemeit örökölte, viszont az egyik szemén ott van egy ugyanolyan barna gyűrű, mint az enyémen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!