Miért csak a bal kezecakéjét nézegeti 3 hónapos pici fiam?
Mert a doktornő azt mondta hogy a bal vállacskája feszesebb egy kicsit de csak annyit mondott hogy kèrjek időpontot a gyerekneurológiára , kèrtem Március 15 re kaptunk !!
Na most addigra már több mint 4 hónapos lesz akkor addig nem számít??
Èn nem èrtem ezt az egèszet de komolyan !!!
Mit kell tudni egy 3 hós babának!
Elmondom mit tud a kisfiam bal kezecskèjèt nèzegeti , hangosan kacag , a kis kezeit ha eszik már rartja ökölben de mèg nèha ugy van ,fejèt szèpen tartja, hason fekve nem nyomja ki magát nem is próbálja !!
Van okom az aggodalomra ?
Ja Dèvènyeshez van időpontunk!
Hivatalosan: Károsodott idegrendszerű gyerekek kezelésével foglalkozó nevelő.
Szerintem nem Igazán gyógytornász. Dévényest nem javasolta....
De irtam is hogy van időpontunk a vègèn!
Csak azt nem èrtem hogy 37. Hètre született a picim 10ből 9 apgarral meg nem volt a nyaka körè tekeredve sem a köldökzsinór semmilyen komplikáció az igaz hogy hamar született úgy èrtem gyorsan de egyszerüen nem èrtem mi lehet a baj!!Károsodott idegrendszer hát megőrülök esküszöm!!
A Dokit is kèrdezten hogy mit jelent a feszes vagy laza izom tehát hogy mitől van ez ès nem tudott rá válaszolni annyit mondott egyáltalán nem vèszes!
Ès ha addig is èn maszírozgatom nem csinálok bajt vele ??
Most jutott eszembe nem lehet hogy az lehetett a baj hogy a kórházban ikor megszületik káposztába csomagolják ès ez a baj? Az az amikor a kezecskèit a teste mellè szorítják ès ugy csomagolják be!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!