Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babátok mennyit...

3 hónapos babátok mennyit alszik napközben?

Figyelt kérdés
Mi este kb. éjféltől alszunk reggel 6 körülig, majd evés után még visszaalszik kb. 9-ig, de napközben már annyi minden érdekli, hogy nem akar "lemaradni" semmiről, így egy huzamban max. 1 órát alszik, de azt is csak 2-2,5 óra fentlét után. Nem kevés ez?
2010. febr. 5. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Az egyéni különbségek már ilyenkor megmutatkoznak szerintem. Nekem a fiam 2-3 hósan még a két evés között kb.fél órát volt ébren majd aludt is vissza. Éjjel ébredt mondjuk ugyanúgy 3-4 óránként de akkor csak evett, büfiztettem és visszaaludt.

A lányom most 3 hós hát jóval többet tölt ébren, de már a kezdetektől nyitva van a kis szeme folyton:)) Vigyorog, röhög, minden érdekli, bár két evés között alszik egy órát de 4 óránként eszik.

Este 8tól hajnali 4-ig alszik akkor eszik, de 7 felé mikor ébred a tesó, már ő is fent van egyből :)

2010. febr. 5. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom minden evés között alszik még.Van amikor 20-30percet,de van amikor egy-másfél órát is.Este 8kor elalszik és általában hajnalban(4,5vagy6óra)eszik és még alszik utána kb.8-ig.
2010. febr. 5. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A kislányom este 9-től reggel 6ig alszik, aztán félálomban cici van, utána visszalaszik kb 8-ig.

9-ig elkiabál az ágyában (nagyon aranyos), utána kihozom peluscsere, stb, 10-kor cici, 12-ig nézelődik na pihiszékben, eljátszik egyedül a játszószőnyegén, utána 1 órát tornázunk, masszírozom, mondókázok, énekelek, majd ágyikó és 2-ig alszik.

2-kor újból cici, aztán elvan, játszunk, 4-kor ágyikó és negyed 6-ig alszik most a rossz időben, ha nincs hó és mínuszok kimegyünk sétálni és nézelődik, majd alszik.

fél 6-kor kaja, majd játék, ha megunja, akkor én szórakoztatom, hurcolom (mert estére már fáradt). 7-8-ig alvás, negyed 9-kor fürcsi, 3/49-kor utolsó cici+tápszer pótlás. :))

16 hetes kislány anyukája

2010. febr. 5. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Te ezt hogyan csinálod?És akkor mikor főzöl és végzed el a házi munkád?Nem kötekedés képen kérdezem,csak a titkodra vagyok kíváncsi hátha tanulnék valamit.

2010. febr. 5. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy hogy mikor végzem el a házimunkát? Van időm 8-9-ig, A 10-es etetés után 11-ig, aztán 12-14-ig, aztán ha nem megyünk sétálni 4-5-ig, de az nem nagyon marad ki, viszont néha a nagymamája viszi és akkor megvan délután is 2 órám, 7-8-ig is van 1 órám és este 9-től éjfélig. Szerintem ennyi idő elég főzésre, házimunkára. Később gondolom még több lesz.
2010. febr. 5. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam 6 körül eszik reggel, visszaalszik, fél 9 felé ébred, utána 9 körül eszik megint, játszószőnyeg, miegymás, utána kaja és általában ebéd után alszik kb. fél órát, utána 3 körül szintén fél-1 órát és ennyi. 3 után már tornázgatunk, játszunk, sétálunk, beszélgetünk. Én úgy oldom meg a dolgaimat, hogy a 6 órás kelése után, mikor visszaalszik megcsinálom a "vegyszeres" dolgokat.Pl. kád, mosdó, wc súrolás, felmosás. Aztán mikor felvan hozom magammal a konyhába, itt elvan a pihenőszékben, néha a babakocsiban, közben beszélgetek neki és végzem a dolgom.
2010. febr. 5. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!