Ismét pelenka probléma. Melyik lehet jó számára?
Kislányom 9 hónapos, 76 cm és 10,10 kg. A probléma az, hogy a 4+ -os pelus kicsi (kifolyik minden, ráadásul alig éri át és szorítja), az 5-ös még nagy (szintén kifolyik belőle minden, mert nem illeszkedik rá). Eddig már van itthon 4 megkezdett csomag, és egyik sem jó. DM Babylove, Huggies. DM-es nagy, Huggies merev. Aki használt Babylovet, utánna Huggiest, az érti. Nem rugalmas a tépőzárnál, ráadásul reggelre mindig nyirkosnak érzem kicsim pizsamáját, holott nem ázik át. Addig, amíg nem lesz jó az 5-ös Babylove, meg kell találnom az átmeneti pelust.
5 méret kell, de melyikből? Liberó kilőve, mert nálunk nem kapható. Feleslegessen meg nem akarok sok pént kidobni.
a sima 4-es babylove-ot próbáltad? sokkal nagyobb, mint a 4-es huggies. én azért váltottam erre, mert a 4-es huggies kicsi volt, a 4+-t meg már drágának találtam. itt azt olvastam, hogy a 4-es babylove az nagyobb, és igaz is!
az én kislányom 10,5 hónapos, 10,6 kiló, és 76 centi, én úgy gondolom, ez még jó sokáig jó lesz rá!
Nem kell szégyellni a tescos pelust....mi is azt használunk már a kezdetektől,pedig tellne jobbra is,de ...minek:)
Próbáld ki,hidd el jó lesz ^^
Köszönöm a válaszokat! Azért írtam az ismét szót, mert már 2x kell megtalálnom a számukra ideális pelenkát :( 3 hónapos koráig babámnál kipróbáltuk a Pamperst, Happy pelenkát (úgy kaptuk), Pampers Sleep and Play, Tesco, Huggies, míg végül a BabyLove bevállt. Ekkor hordta a 3-as méretet. Egész idáig (az 5-ig) nem volt problémánk a pelussal. Végighordtuk az összes méretet, szépen sorba kinőttük. 4-et kb 2 hónapja cseréltem le nagyobbra (4+), amit ismét kinőttünk. S ez a baj, mert az 5 még nagy.
Tudom, hogy a Babylove nagyobb a Huggieshoz képest, mert ismerem mind a 2-t, jelenleg mind a 2-ből van itthon 2 különböző méret. A Huggies nálunk bizonyos szempontból jó (benne marad minden), de nem tetszik. Fönt már írtam miért.
5 Huggieshoz hasonló méretű pelenkát keresek. Nem tudom, melyik hasonlíthat jobban hozzá a Pampers, vagy a Tescos?
Nem szeretnék feleslegesen 60-70 pelenkát venni, mert az kb 2 hét, míg nálunk elfogy. Kb 1,5-2 hónap múlva jó lesz az 5-ös Babylove, de addig kell vmilyen pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!