Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit ne egyek, hogy ne gorcsolj...

Mit ne egyek, hogy ne gorcsoljon a babam?

Figyelt kérdés
7 hetes es gorcsol..lehet miattam?..milyen eteleket keuljek?
2008. aug. 19. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 2 hétig diétáztam ebben az időben és két nap alatt megszűnt minden görcs és fájdalom a picinél. Nem ettem tejterméket,fehérlisztet,cukrot,meg amit amúgy sem ajánlatos. Amit ettem az teljes kiőrlésű kenyér, rama margarin, méz,sovány natúr húsok, barna rizs, párolt zöldségek (cukkíni,patiszon,sárgarépa), főttkrumpli, alma,banán, 100%-os gyümölcslék ásványvízzel higítva. Tudom,hogy nagyon szegényes,de megérte!!! És tejem is volt és van is bőven,azóta is csak anyatejet kap. Most 10 hetes és semmi baja,6030g és 60 cm. Remélem segítettem! Kitartás!
2008. aug. 19. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség diétázni!!oda kell figyelni mit eszel!

A kbetüseket kerüld-karfiol karalábá,káposzta ilyenek amik téged is puffasztanak.a banán hasfogó vigyázz vele,kismagvas gyümölcsöket ne egyél,sok folyadékot és gyümit egyél-barack alma stb,fél liter tejnél többet ne egyél,sok tejtermék lehet-sajt jughurt kefír stb...az én babám 5hetes mult 4400gr,és csak akkor fáj a pocija ha valami rosszat eszek.meg kell jegyezni mit ne egyél.Laktoherb teát ne igyál.Hipp natal az jó!hiába ugyan az az összetevője,sztem más arányban vannak a dolgok benne az enyém egy napig üvöltött mikor kipróbáltam.MAradtam a hipp natalnál,attól semmi baja és tejem is van bőven,sőt a kicsi is könnyebben ürít.de tényleg ne diétázz semmi értelme,oda kellfigyelni,ilyenkor neked is és a babának is duplán kell a kelória.AH diétázol te sem és a baba sem kap elég ellátást.NEkem terhesen kellett volna diétázni,semmi értelme nem lett volna.Gyönyörű egészséges babám lett,ha megvontam volna tőle a dolgokat ki tudja mi lett volna.Isten ments,hogy valami hiányossága legyen,sőt én a magzatvédőt is szedem tovább!

2008. aug. 19. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok és az előző válaszolótól kérdezem. Ha már a szimpla odafigyelés nem segít,amikor csak azokra figyelek oda amit előírtak,akkor sem ajánlatos a diéta? Nem koplaltam, hanem diétáztam egészséges ételekkel és a szükséges kalóriabevitelem is megvolt! És a babám sem sírt többet! És a mai napig nem ittam egy csésze tejserkentő teát sem,mégis ömlik a tejem. A babám egészséges és én is és mégegyszer leírom,hogy 10 hetesen 6 kiló és 60 cm és ez egy 3 hónaposnak felel meg. De ami a lényeg,hogy a kérdező kérdezett és én írtam NEKI egy választ és nem NEKED!!! Joga neki van ahhoz,hogy elbírálja mit fogad meg belőle és mit nem. Viszont neked nincs jogod bírálni engem!
2008. aug. 19. 13:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat.....:-)..nem kell idegeskedni...mindenkinek mas a velemenye.Elmondjuk aztan okosan kell donteni:-)

Koszi meg egyszer!

2008. aug. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!