Mit ne egyek, hogy ne gorcsoljon a babam?
Szerintem hülyeség diétázni!!oda kell figyelni mit eszel!
A kbetüseket kerüld-karfiol karalábá,káposzta ilyenek amik téged is puffasztanak.a banán hasfogó vigyázz vele,kismagvas gyümölcsöket ne egyél,sok folyadékot és gyümit egyél-barack alma stb,fél liter tejnél többet ne egyél,sok tejtermék lehet-sajt jughurt kefír stb...az én babám 5hetes mult 4400gr,és csak akkor fáj a pocija ha valami rosszat eszek.meg kell jegyezni mit ne egyél.Laktoherb teát ne igyál.Hipp natal az jó!hiába ugyan az az összetevője,sztem más arányban vannak a dolgok benne az enyém egy napig üvöltött mikor kipróbáltam.MAradtam a hipp natalnál,attól semmi baja és tejem is van bőven,sőt a kicsi is könnyebben ürít.de tényleg ne diétázz semmi értelme,oda kellfigyelni,ilyenkor neked is és a babának is duplán kell a kelória.AH diétázol te sem és a baba sem kap elég ellátást.NEkem terhesen kellett volna diétázni,semmi értelme nem lett volna.Gyönyörű egészséges babám lett,ha megvontam volna tőle a dolgokat ki tudja mi lett volna.Isten ments,hogy valami hiányossága legyen,sőt én a magzatvédőt is szedem tovább!
Koszonom szepen a valaszokat.....:-)..nem kell idegeskedni...mindenkinek mas a velemenye.Elmondjuk aztan okosan kell donteni:-)
Koszi meg egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!