Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kamerás bébiörzőt szeretnék...

Kamerás bébiörzőt szeretnék venni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Légzésfigyelőnk van,de szeretnénk mellé 1 kamerás bébiörzőt.Kinek milyen van?Bevált?És hogyan működnek?csak akkor kapcsol be ha mozog a gyerkőc,vagy állandó képet ad?Olvastam hogy van olyan ami tvre is kapcsolható!
2015. jan. 2. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
baromság. úgysem látod rajta vesz e levegot arra egyebkent is ott a bebi őr...mást meg mit akarsz rajta nezni? inkabb pihenj mikor alszik es legyel vele ha ebren van.
2015. jan. 2. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt szokták szeretni: Philips AVENT SCD610

Szerintem is teljesen felesleges egyébként! A lényeg a légzésfigyelő, ha meg felébred egy sima bébiőr is azonnal jelez. Általában inkább azok szokták beszerelni (legalább is nekem ez a tapasztalatom), akik gyerekcsősszel vigyáztatnak a gyerekükre, hogy őket ellenőrizzék.

2015. jan. 2. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem angelcare van. Nagyon szeretem. Csakis kamerásat vennék másodjára is, amúgy éjjellátós infrakamera van rajta, így azt is látni ahogy mozog a melkasa alvás közben :) én wifi alapura cserélném le max, hogy még nagyobb legyen a hatótávolsága, de normál családi házba ez is bőven elég.a képet akkor látom, ha rá nyomok, folyamatosan úgy se nézi az ember.....
2015. jan. 2. 23:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. jan. 14. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!