8 hónapos kislányom a krumplit nem eszi meg, kirázza tőle a hideg. Rakhatok a főzőlevébe sót szerintetek? Úgy esetleg jobb lehet?
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 16:14
1/6 anonim válasza:
Persze.
Nekem sem ízlene sótlanul, főleg a krumpli!
Picit tegyél, én az elejétől fogva tettem sót, cukrot, az ételébe, ilyenkor már a többi fűszert is adtam neki, borsot, paprikát. 1 évesen a kedvenc étele a tárkonyos csibeleves volt.
2/6 anonim válasza:
Egy kevés sóval, esetleg. De lehet, az ízét nem szereti. Adjál helyette mást.
Vigyázz, ne erőltesd, pláne, ha ilyen heves az ellenállás, mert beteg is lehet tőle, vagy egy életre megutálja.
3/6 anonim válasza:
Enyhe sós lében főtt krumpli, kicsi paradicsommal, esetleg kevés cukor kombinációhoz mit szólnál?
4/6 anonim válasza:
A só az jó!
Tegyél hozzá még valamit, amit amúgy szeret. (alma, sütőtök, cékla z. borsó stb.) és úgy próbáld.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszönöm a válaszokat.
2010. febr. 4. 16:53
6/6 anonim válasza:
persze ,rakhatsz bele kicsit nyugodtan. Nem méreg sem a só,sem a cukor,csak nem kell túlzásba vinni (felnőtteknek sem kellene) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!