Pelusra csatolható légzésfigyelőról mi a véleményetek?
Jajjj...ezt én is elolvastam,és max jókat röhögtem a kakaskodásaikon.....
Nekünk nagyon is megfelel ez a készülék...!
És inkább okozzon bármiféle bioritmusmizériát,minthogy esetlegesen ne vegyük észre,hogy nem vesz levegőt a kicsi!!!
Amúgy nálunk egyenlőre csak az oldalán,és a hátán szokott aludni a babánk,tehát nem tudom,hogy esetlegesen zavarná-e őt az alvásban...
Amúgy azt hiszem,..hogy reagáljak arra is,hogy a kocsiban mi van,ha megy,és azt érzékeli a készülék...ha jól tudom belehetne úgy is állítani,hogy olyankor másmilyen legyen az érzékelése...!
Na mindegy...én nem szoktam átállítani,és nem is szokott máshogy jelezni olyankor,ha megy a kocsi..Bár hozzáteszem,nem föld utakon szoktunk vele menni....
utolsónak köszönöm a választ!
Megtudhatnám hogy melyik márkát használjátok??
02-09 13:28-as vagyok:
Szia!
Nekünk Snuza Halo van. Ennek a respisense-szel ellentétben otthon is ki leehet cserélni az akkuját ha lemerül. A respisense-eset meg vissza kell küldeni a gyártónak, hogy cserélje ő ki.
11.56-os vagyok
Respisense van nekünk,és igen annál visszakell küldeni majd a készüléket,ha lemerül az akksi,de még mindíg 60 % felett van a töltöttsége (nem tudom pontosan mennyinél járhat,mert ez az első szín,amit meglehet nézni a töltöttségnél,ha ennél lejebb megy,akkor már más színűen fog villogni,ha megnézem,hogy mennyinél is jár...) úgy,hogy mi is használtan vettük már vagy 4 hónapja..!
Mi használtan 15 ezer ft-ért vettük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!