Melyik fogkefe a legjobb mi alapján válasszam ki?
Szia!
Én nagyon szeretem a MAM termékeket, fogkefét is MAM-ot vettünk, első fogkefének mindenképpen gumisörtéset vegyél, mi vettünk gumisat és rendeset is, már 10 foga van a kislányomnak, de a gumisat szereti. Lehet, hgoy a sörtés még durva neki.
Nekünk ez a 2 van, de a gumisat (az 1.) használjuk:
16 hós kislány anyukája
Szia!
Mi anno DM kezdő fogkefe csomagot vettünk,ez egy 3 darabos készlet(1 az ínyek masszírozásásra,1 az első fogaknak,1 pedig babafogkefe)
Szia,nekünk is van MAM-os gumisörtés-kaptuk.Ez inkább nálunk az íny maszírozásásra vált be.Most vettem neki rendes sörtéset,szintén MAM márkájú.Azok,amiket az első válaszoló belinkelt!
Igaz nekünk még csak 4 fogunk van,most jönnek a szemfogak.
Napközben a gumisat rágja,este a fürdésnél próbálkozunk a mosással,én is csinálom közben!Eddig tetszik neki,jókat rötyög,mikor a sörte a szájához ér!
Mi 10 hónaposak leszünk vasárnap!
Szia
kislányom az ORal-B gyerekfogkefét használja és szereti. Vettünk neki egy újabbat, ami no name, de azt nem szereti.
2,5 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!